به گزارش خبرنگار ایرنا، حدود چهار سال است که شهروندان ساکن مرکز مازندران به ویژه آنها که چند دهه زندگی در ساری را تجربه میکنند جای خالی یک بنای پرخاطره را در ابتدای خیابان مازیار شهرشان میبینند. از خرداد ۱۴۰۰ که ساختمان سینما ایران ساری برای ساخت یک مجتمع سینمایی جدید تخریب شد تا امروز، زمینی که روزگاری برای هزاران شهروند محل تماشای فیلمهای روز سینما بود به زمینی متروکه تبدیل شده که فقط در آن میتوان رشد انواع علفهای هرز را مشاهده کرد.
مهدی معصومی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اعلام این که خبر خوش برای شهروندان این است که شهرداری ساری تفاهم نامه مشارکت ساخت پردیس سینمایی را امضاء کرد و در مرحله صدور پروانه ساخت قرار دارد، توضیح داد: این مجموعه با هفت سالن مجهز و مدرن سینما با امکانات به روز پخش فیلم و زیرساختهای دیگری مانند رستوران سنتی، استودیوی صدا، سینمای کودک و نوجوان، گالری، فروشگاه محصولات فرهنگی و هنری و مواد غذایی طراحی شده است.
وی با اظهار این که این کلنگ ساخت پردیس سینمایی ساری اردیبهشت سال ۱۴۰۰ به زمین زده و قرار بود بلافاصله پس از کلنگزنی بنای قدیمی سینما تخریب و پس از آن نیز پیمانکار ساخت بنای جدید را آغاز کند. اما تغییر و تحولات اداری در شهرداری ساری این فرآیند را طولانی کرد، گفت: با وجود اینکه شهرداری ساری و حوزه هنری مازندران تفاهمنامهای نیز امضا کرده بودند، اما تغییرات مدیریتی شهرداری این طرح را تا کنون به تعویق انداخت.
معصومی گرجی اظهار کرد: پردیس سینمایی ساری یک ظرفیت مهم فرهنگی برای استان محسوب میشود که علاوه بر شهروندان مرکز استان، ساکنان شهرستانهای نزدیک به ساری مانند قائمشهر، میاندورود، نکا و حتی بهشهر نیز میتوانند با توجه به نزدیکی راه از خدمات و امکانات فرهنگی، تفریحی و اجتماعی آن بهرهمند شوند.
وی تصریح کرد: ساخت سینما در مازندران باید به یک جریان فرهنگی تبدیل شود تا در سایر شهرهای استان نیز پردیسهای سینمایی ساخته شوند و از این ظرفیت برای پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی استفاده شود. سینما ظرفیت بالایی برای ترویج فرهنگها و ارزشها و اندیشهها دارد و با گسترش این زیرساختها امکان بهرهمندی از هنر و ابزار سینما برای فرهنگسازی در زمینههای مختلف در جامعه بیشتر میشود
مازندران در حال حاضر به استناد آمارهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی پنج هزار و ۳۳۱ صندلی فعال دارد.
سالنهای سینمایی شقایق بابلسر، انقلاب بابل، جهاننما در چالوس، مجتمع آرامش رامسر و مجتمع اکسین آمل سینماهای خصوصی مازندران هستند.
چهار سینمای شقایق نوشهر، بهمن آمل، بهمن بهشهر و سپهر ساری مجموعا با ۶ سالن سینما نیز زیر پوشش حوزه هنری مازندران فعالیت میکنند.
سینما کانون در ساری متعلق به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سینما هنر و تجربه در بابل زیر نظر مرکز گسترش سینمای تجربی کشور و مجتمع فرهنگی هنری حر قائمشهر متعلق به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز از دیگر زیرساختهای فعال سینمایی مازندران هستند.
نظر شما