۱۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۰۸
کد خبر: 85556599
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۶ هزار تُن گوشت در خمین تولید شد

۱۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۰۸
کد خبر: 85556599
۶ هزار تُن گوشت در خمین تولید شد

خمین – ایرنا - رییس اداره دامپزشکی خمین از نظارت بر تولید و استحصال ۶ هزار و ۹۷۹ تُن گوشت سفید و قرمز از ابتدای امسال تاکنون در این شهرستان خبر داد.

محمدرضا جوانمرد روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بیش از ۶ هزار و ۴۱۵ تن گوشت مرغ با نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی این شهرستان تولید و به بازار عرضه شد.

وی نظارت بر تولید، فرآوری، عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی سالم را از مهمترین وظایف اداره دامپزشکی شهرستان عنوان کرد و گفت: این نظارت بهداشتی از اماکن دامی آغاز، در کشتارگاه‌ها و عرضه در فروشگاه‌های سطح شهر پیگیری می‌شود.

رییس اداره دامپزشکی خمین اضافه کرد: در راستای اهداف این نهاد از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ هزار و ۹۴۷ مورد بازدید از واحدهای تحت پوشش نظیر کشتارگاه‌ها، مراکز بسـته‌بندی، کارخانجات خوراک و مکمل، ایسـتگاه‌های جمع‌آوری شیر و فروشگاه‌های عرضه فرآورده خام دامی، رستوران‌ها، هتل‌ها و کبابی‌ها انجام شده است.

جوانمرد ادامه داد: در این بازدیدها بالغ بر ۶ هزار و ۶۹کیلو گرم انواع فرآورده به علت وجود مشکلات بهداشتی شناسایی و با دستور مقام قضایی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

رییس اداره دامپزشکی خمین افزود: یک‌هزار و ۲۷۸ کیلوگرم گوشت قرمز و ۹۱ هزار کیلو گرم گوشت سفید از ابتدای امسال تاکنون از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.

خمین با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت در جنوب استان مرکزی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha