محمدرضا جوانمرد روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بیش از ۶ هزار و ۴۱۵ تن گوشت مرغ با نظارتهای بهداشتی دامپزشکی این شهرستان تولید و به بازار عرضه شد.
وی نظارت بر تولید، فرآوری، عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی سالم را از مهمترین وظایف اداره دامپزشکی شهرستان عنوان کرد و گفت: این نظارت بهداشتی از اماکن دامی آغاز، در کشتارگاهها و عرضه در فروشگاههای سطح شهر پیگیری میشود.
رییس اداره دامپزشکی خمین اضافه کرد: در راستای اهداف این نهاد از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ هزار و ۹۴۷ مورد بازدید از واحدهای تحت پوشش نظیر کشتارگاهها، مراکز بسـتهبندی، کارخانجات خوراک و مکمل، ایسـتگاههای جمعآوری شیر و فروشگاههای عرضه فرآورده خام دامی، رستورانها، هتلها و کبابیها انجام شده است.
جوانمرد ادامه داد: در این بازدیدها بالغ بر ۶ هزار و ۶۹کیلو گرم انواع فرآورده به علت وجود مشکلات بهداشتی شناسایی و با دستور مقام قضایی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
رییس اداره دامپزشکی خمین افزود: یکهزار و ۲۷۸ کیلوگرم گوشت قرمز و ۹۱ هزار کیلو گرم گوشت سفید از ابتدای امسال تاکنون از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
خمین با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت در جنوب استان مرکزی است.
نظر شما