به گزارش ایرنا، غلامحسین شاکری کوشکی روز شنبه در ستاد ساماندهی امور جوانان خراسان شمالی اظهار کرد: براساس دستورالعمل صادر شده برنامه های اوقات فراغت یکساله در نظر گرفته شده است و تنها محدود به سه ماه تعطیلی تابستان نیست.
وی افزود: افزون بر یکهزار و ۱۱۶ مکان ورزشی در استان وجود دارد که ظرفیت بسیار خوبی در امور مهارت آموزی، استعدادیابی و ایجاد نشاط و شادابی است.
شاکری کوشکی در خصوص اهمیت مهارت آموزی و توانمندسازی جوانان، گفت: برگزاری برنامه های متنوع اوقات فراغت برای تامین سلامت جوانان و شناسایی استعداد های برتر و حمایت از آنان از اولویت های این مجموعه است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه گفت: جوانان سرمایه ارزشمند جامعه هستند که باید زمینه ارتقای مهارت و توانمندسازی آنان فراهم شود.
حسین ناهیدی افزود: برنامه ریزی هدفمند، استفاده بهینه از اوقات فراغت و آموزش براساس نیازهای جوانان انجام گیرد تا موجب آمادگی جوانان برای ورود به جامعه و مشارکت در کار جمعی و نیز حفظ سلامت روحی، روانی و جسمی و ارتقای توانمندی ذهنی آنان شود.
وی تصریح کرد: هر میزانی که برای جوانان در عرصه های گوناگون هزینه شود به همان اندازه جوانان در جامعه موثرتر و موجب اقتدار و پیشرفت کشور خواهند بود.
۱۸۷ هزار و ۷۵ دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه استان زیر نظر ۱۹ هزار نفر معلم تحصیل می کنند که از این تعداد ۱۰۷ هزار و ۱۰۰ دانش آموز در مقطع ابتدایی و مابقی متوسطه است.
نظر شما