به گزارش خبرنگار ایرنا علی حسنوند روز یکشنبه در بازدید از مرکز نگهداری معتادان متجاهر در خرم آباد اظهار کرد: تمامی خدمات ارائه شده در این مرکز رایگان می باشد و تجهیزات تخصصی درمانی، کارگاههای مهارت آموزی، سالنهای ورزشی و فعالیتهای کشاورزی و گلخانهای کمپ خرم آباد از جمله امکانات پیش بینی شده برای بهبودی و فراهم ساختن زمینه ورود مددجویان به بازار کار است.
وی اضافه کرد: باید برخی کمبودهای مرکز نگهداری، درمان و توانمندسازی معتادان متجاهر رفع و ظرفیتهای این مرکز تکمیل شود تا مددجویان همکاری و رغبت بیشتری در روند درمان داشته باشند.
وی بر تداوم و تثبیت مراحل درمان معتادان متجاهر و ارائه برنامههای فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و حرفه آموزی به مددجویان تاکید کرد و افزود: همه ما در قبال آسیب دیدگان ناشی از استعمال مواد مخدر به عنوان بیمار مسوول هستیم و باید علاوه بر درمان، بسترهای آموزشی و تربیتی لازم هم در این مراکز بازپروری وجود داشته باشد تا این افراد مراحل درمان را به خوبی طی کنند و به جامعه بازگردند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز لرستان عنوان کرد: برای اینکه مبارزه فراگیر با معضل موادمخدر در جامعه نمود عینی و اثربخش داشته باشد تلاش مضاعف و ارتباط تنگاتنگ دستگاههای مسوول در این حوزه، ضرورتی اجتنابناپذیر است.
حسنوند همچنین نقش افراد نیکوکار را در بازپروری افراد معتاد بسیار مهم دانست و عنوان کرد: خیران میتوانند در تاسیس و تجهیز مراکز درمانی و کمک به مسایل تربیتی و آموزشی مددجویان نقش بزرگی را ایفا نمایند و کمک کننده باشند.
وی ضمن قدردانی از زحمات سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان در راه اندازی مرکز نگهداری معتادان متجاهر کرامت خرم آباد عنوان کرد: با افزایش ظرفیت نگهداری معتادان متجاهر و نگهداری آنان در این مراکز جرم هایی همچون سرقت کاهش می یابد.
کمپ ماده(۱۶) مرکز نگهداری، درمان و بازتوانی معتادان متجاهر موضوع ماده (۱۶) قانون مبارزه با مواد مخدر است که در راستای سیاست دولت برای نگهداری، درمان و بازتوانی معتادان متجاهر راهاندازی میشود.
نظر شما