به گزارش ایرنا، محمدرضا حسنی آهنگر روز دوشنبه در سومین دوره تربیت و تعالی استاد شهید دکتر «محسن فخری زاده» ویژه اعضای هیات علمی، فرماندهان و مدیران دانشگاه جامع امام حسین (ع) افزود: این رویکرد مطابق فرامین فرمانده معظم کل قوا مبنی بر ایجاد آزمایشگاه و مراکز تحقیقاتی هوش مصنوعی و تامین زیرساختهای علوم شناختی مبتنی بر هوش مصنوعی دنبال می شود.
وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب ناکافی بودن اقدامات فعلی، سرعت عمل در کار، تمرکز بر موضوع هوش مصنوعی، اطلاع از اقدامات کشور در جهت همافزایی و همگرایی هوش مصنوعی و علوم شناختی، نیاز به ایجاد و تقویت زیرساخت ها در این زمینه را به دانشگاه جامع امام حسین متذکر شدهاند.
رییس دانشگاه جامع امام حسین با اشاره به فعالیت پژوهشکده هوش مصنوعی در این دانشگاه گفت: ویژگی رزمگاههای جدید در عصر هوش مصنوعی شامل سرعت از دامنه عادی نزدیک به سرعت نور، ساختار از منظم به پیچیده و گسترده و بدون مرز، محیط بسیار متغیر و پویا، محتوای نامنظم و ناهمگون و فناورانه ناهمگون و نامتمرکز است.
وی بیان کرد: ایران رتبه ۱۷ تولید علم دنیا را دارد و به دلیل نبود زیرساخت بومی تولید تراشه، کمبود سخت افزارهای محاسباتی با حافظه بالا، مهاجرت متخصصان هوش مصنوعی، کمبود معنادار استارتاپهای دانش بنیان لبه علم و فناوری، تبدیل ورودی دانشگاه های معتبر فنی کشور به قشر مرفهتر جامعه از مسیر دشواری برای رسیدن به جمع ۱۰ کشور برتر دنیا برخوردار است.
حسنی آهنگر افزود: برای عملیاتی شدن فرامین فرمانده معظم کل قوا در دانشگاه جامع امام حسین(ع) طراحی و تدوین برنامه راهبردی - عملیاتی در مولفههای ۱۰ گانه نقشه زیستبوم هوش مصنوعی در سطح سپاه، نیروهای مسلح، ملی و بین المللی ضروری است.
وی اضافه کرد: تدوین نقشه های راهبردی در گام دوم برنامه حرکت دانشگاه جامع امام حسین(ع) در عصر هوش مصنوعی در قالب نقشه زیست بوم باید مبتنی بر شناخت پدیده، جهت دهنده ها، ساختار و سازماندهی، سرمایه انسانی و آموزش، پشته ها و زیرساخت ها، دادگان و اطلاعات، دانش و پژوهش، کاربردها و کاربری ها، فناوری ها و محصولات باشد، در این راستا نگاشت نهادی، نگاشت ملی و نگاشت بینالمللی از نقشه نیز ضروری است.
رییس دانشگاه جامع امام حسین(ع) ورود دانشکدهها و پژوهشکدههای این دانشگاه به اجرای تکالیف حوزه هوش مصنوعی و کرسی های حکمی را ضروری دانست و افزود: اساتید و پژوهشگران و مدیران ستادی و صفی دانشگاه نقش برجسته و ممتازی در ساخت، شکلگیری و حرکت ماشین اجرای برنامه ایفا میکنند.
حسنی آهنگر با اشاره به سومین دوره تربیت و تعالی استاد شهید دکتر «محسن فخری زاده» ویژه اعضای هیات علمی، فرماندهان و مدیران دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: در این دوره ۳۰۰ نفر از اساتید و اعضای هیات علمی این دانشگاه به همراه خانواده هایشان حضور یافته اند.
نظر شما