«در آغوش درخت»؛ فیلمی از ارومیه با تحسین منتقدان و استقبال مردم

ارومیه- ایرنا- فیلم سینمایی درآغوش درخت که در جشنواره گذشته فیلم فجر توانست تحسین منتقدان را برانگیزد و جایزه بهترین فیلمنامه و بهترین فیلم اول را دریافت کند؛ علاوه بر استقبال مردمی در ایام جشنواره، این روزها در ارومیه نیز که محل تولد این اثر فاخر سینمایی است، با استقبال مردم روبرو شده که نشانه موفقیت سازندگان آن است.

به گزارش ایرنا، ارومیه که در ایامی دور سهم خوبی در سینمای ایران داشت و شاید بتوان گفت بعد از تهران، دومین شهر سینمایی کشور به شمار می رفت، در طول چندین دهه نامی از خود در سینمای کشور نداشت و فقط نظاره گر تولیدات سینمایی مختلف در دیگر نقاط کشور بود.

این فیلم در سال ۱۴۰۱ توسط کارگردانی ارومیه ای کلید خورد و روند ساخت آن تا زمان رسیدن به جشنواره چهل و یکم فجر ادامه داشت.

اما اتفاق خاص برای این فیلم، در جشنواره فجر رقم خورد، جایی که «در آغوش درخت» در ۹ بخش مختلف جشنواره نامزد شد و به همین علت بسیاری از حواس ها را به سمت خود جلب کرد.

این فیلم در روز اختتامیه جشنواره فجر نیز خوش درخشید و ۲ جایزه بهترین فیلم نامه و بهترین فیلم اول را برای «بابک خوجه پاشا» هنرمند ارومیه ای به ارمغان آورد.

اما این روزها این فیلم در ارومیه در حال اکران است که مورد توجه عموم مردم نیز قرار گرفته و پردیس سینمایی مهر که اکران آن را برعهده دارد، در زمان اکران پر از علاقه مندان به فیلم می شود.

درآغوش درخت، تصویر واقعی از خانواده

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان غربی هم دراین آیین اظهار کرد: این فیلم تصویر واقعی از داستان زندگی و خانواده را به تصویر می کشد.

علی رزازی با بیان اینکه این فیلم موضوع خانواده را یکی از موضوعات مهم دانسته است، اضافه کرد: این فیلم شیرازه های اصلی زندگی را به مردم نشان می دهد.

وی ادامه داد: مسأله طلاق مسأله ای منفور در ذهن ماست و روایتی که از طلاق دراین فیلم دیده می شود به دور از خشونت است.

رزازی خطاب به حاضران گفت: امروز به تماشای اثری می نشینید که خون دلها برای آن ریخته شده است.

فیلم های دهه ۹۰ جامعه ایرانی را فلک زده و به دور از مدنیت نشان داد

کارگردان ارومیه ای فیلم در آیین اکران فیلم سینمایی «درآغوش درخت» که همزمان با سراسر کشور در ارومیه هم برگزار شد، گفت: فیلم های دهه نودی با تاسی از غرب جامعه ایرانی را به دور از روابط اجتماعی نشان دادند.

«در آغوش درخت»؛ فیلمی از ارومیه با تحسین منتقدان و استقبال مردم

بابک لطفی خواجه پاشا افزود: سینما جای سیاه نمایی محض نیست بلکه ما دوست داریم سینما جای بهترین ها شود.

وی اضافه کرد: ابرقهرمان این فیلم ها را افرادی خاین، معتاد و بی اعتقاد به بنیان خانواده تشکیل می دادند و به این طریق بستر فلاکت و نکبت را اپیدمی کردند.

وی ادامه داد: آنها با تولید فیلم های بی بنیه و با پیوست خارج از کشور و یا غربی دست به سیاه نمایی زدند.

کارگردان و نویسنده « درآغوش درخت» اظهار کرد: در روستاها و شهرها بچه های نخبه و با استعدادی در زمینه تئاتر، سینما ورزش وجود دارد که لازم و ضروری است این افراد شناسایی و معرفی شوند تا در عرصه های مورد نظر تربیت یافته و رشد کنند.

وی با بیان اینکه بهترین بچه های با استعداد در روستاها هستند، گفت: باید افرادی را به روستاها بفرستیم تا این بچه ها را شناسایی کنند تا بدانند تا در کدام عرصه باید تربیت و رشد کنند.

لطفی خواجه پاشا افزود: بچه های ما به سرعت بزرگ می شوند و زمان می گذرد و اگر اقدامی صورت نگیرد، در برابر تک تک این بچه ها مدیون خواهیم شد.

وی به روند ساخت و تولید فیلم سینمایی «درآغوش درخت» اشاره کرد و ادامه داد: عده ای از بچه ها بدون اینکه پولی بگیرند، همکاری و یاریمان کردند و این نشان می دهد سرزمین ما چقدر زیباست.

همه سفیر دیده شدن «درآغوش درخت» هستیم

رییس حوزه هنری آذربایجان غربی هم دراین مراسم اظهار کرد: همه ما سفیر دیده شدن این فیلم هستیم.

هادی سعیدی فرد ادامه داد: آنچه دراین فیلم برای ما ارزشمند بوده، دغدغه مندی است که هنرمند درراستای حمایت از بنیان خانواده دارد.

وی افزود: فیلم سینمایی «درآغوش درخت» برپایه زیست بوم این استان، برای مناسبت های ملی، آب و خاک وهرآنچه از این آب و خاک است ساخته شده است.

«در آغوش درخت»؛ فیلمی از ارومیه با تحسین منتقدان و استقبال مردم

همچنین دراین مراسم از طرف نهادها، اهالی فرهنگ و هنر و اقشار مختلف مردم از بابک لطفی خواجه پاشا کارگردان و نویسنده فیلم سینمایی «درآغوش درخت» تجلیل شده و هدایایی به رسم یادبود از طرف رییس حوزه هنری آذربایجان غربی و سایر نهادها و اهالی فرهنگ وهنر اهدا شد.

عوامل تولید این فیلم سینمایی نیز در صحنه حضور یافته و مورد تشویق و تجلیل حاضران قرار گرفتند.

به گزارش ایرنا، «در آغوش درخت» به کارگردانی و نویسندگی « بابک لطفی خواجه پاشا» است که در آن بحران زندگی کیمیا و فرید در ۱۲ سالگی ازدواجشان با نقش آفرینی مارال بنی آدم، جواد قامتی، روح الله زمانی و اهورا و رایان لطفی به تصویر کشیده شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha