۱۲۶ نیروی بهداشت در کردستان ایام اربعین بر اماکن تهیه غذا نظارت می‌کنند

سنندج- ایرنا- مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان کردستان گفت: ۱۲۶ نیروی بهداشت محیط در قالب ۲۶ تیم در سطح استان به ویژه در مرز باشماق مریوان بر اماکن تهیه غذا، مواد غذایی و آشامیدنی نظارت می کنند.

به گزارش ایرنا، کمال ابراهیمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: ارائه خدمات مطلوب حوزه سلامت نیازمند آشنایی مردم با مسائل مختلف بهداشتی است و روز گذشته، ۵۳ نفر از خادمین و متصدیان اماکن و مراکز توسط کارشناس مجرب بهداشت محیط دانشگاه آموزش دیدند.

به گفته وی طی روز گذشته، ۳۴۲ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، موکب ها و ایستگاه های صلواتی صورت گرفته که در پی آن ۶۰ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف ضبط و معدوم شد.

مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان کردستان با اشاره به کلرسنجی ۲۹۸ مورد از آب آشامیدنی توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی، افزود: ۳۵ نمونه برداری از آب آشامیدنی و ۲۲۹ مورد سنجش با دستگاه پرتابل صورت گرفت.

امسال برای سومین سال است که زائران اربعین از طریق مرز باشماق مریوان به کربلای معلی عزیمت می کنند.

مرز باشماق در ۱۷ کیلومتری غرب مریوان واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha