۱۵ طرح اولویت‌دار حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری در دست تکمیل است

شهرکرد- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری گفت: برای سالجاری تکمیل ۱۵ طرح عمرانی حوزه سلامت استان در دستور کار قرار گرفته است و تلاش می‌شود بیشتر این طرح‌ها امسال بهره‌برداری شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدحسین اعرابی روز شنبه در دیدار از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز شهرکرد به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی و روز خبرنگار افزود: یکی از مهمترین این پروژه‌ها، طرح الحاقی بیمارستان هاجر شهرکرد است که در سه فاز در حال اجراست و برای نخستین بار تسهیلاتی از محل ماده ۵۶ به این طرح اختصاص داده شد.

وی ادامه داد: بیش از ۱۰ سال است که این طرح وارد مرحله اجرا شده بود اما عملیات اجرایی آن در دولت سیزدهم تسریع شد و فاز نخست این بیمارستان به اتمام رسیده و فاز دوم نیز با ۹۸ درصد پیشرفت اجرایی در دست تکمیل است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: این طرح بیمارستانی در ۶ طبقه با زیربنای ۲۰ هزار مترمربع در دست اجراست و با تکمیل آن ۲۳۰ تخت بیمارستانی به استان اضافه می‌شود.

اعرابی به دیگر طرح‌های عمرانی در دست تکمیل این دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: ۲ دانشکده پرستاری و پیراپزشکی نیز در دست اجراست که ۷۰ درصد آن تکمیل شده و در حالت خوش‌بینانه در مهر ماه امسال افتتاح می‌شود.

وی با بیان اینکه تکمیل طرح‌های بهداشتی و درمانی استان بر اساس میزان اهمیت و اولویت آن طرح‌هاست اظهار داشت: به طور نمونه در حوزه بهداشت طرح‌های مختلفی در دست اجراست که به تدریج و بر اساس اولویت تکمیل می‌شود و تلاش ما براین است این طرح‌ها سریع‌تر بهره برداری شود تا مردم از منافع آن زودتر بهره‌مند شوند.

اعرابی کمبود فضای فیزیکی را از چالش‌های این دانشگاه برشمرد و گفت: هم در بخش دانشگاهی و هم در حوزه خوابگاهی با کمبود فضا روبرو هستیم که این چالش مختص استان نیست و در استان‌های دیگر نیز وجود دارد.

به گزارش ایرنا، در این نشست به دیگر موضوعات حوزه بهداشت و درمان استان نیز پرداخته شد و در پایان نیز با اهدای گل از خبرنگاران این رسانه تجلیل شد.

۱۵ طرح اولویت‌دار حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری در دست تکمیل است

دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در سال ۱۳۶۵ تاسیس شد و در حال حاضر ۲۳۲ عضو هیات علمی دارد که شامل پنج استاد، ۳۳ دانشیار، ۱۶۲ استادیار، ۳۱ مربی و یک استادیار پژوهشی است.

هم‌اکنون دانشگاه علوم پزشکی استان با در اختیار داشتن سه مرکز آموزشی درمانی و ۹ بیمارستان به مردم خدمات‌رسانی می‌کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha