دکتر زهرا نهبندانی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشترین حیوان گزیدگیها در خراسان رضوی مربوط به سگ گزیدگی و پس از آن مربوط به گزش گربه، روباه و شغال گزارش شده است.
وی با بیان اینکه هاری درمان ندارند اما با واکسیناسیون قابل پیشگیری است، بیان کرد: مراکز درمان هاری در خراسان رضوی به صورت ۲۴ ساعته فعال هستند.
رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: توصیه میشود کسانی که دچار گزیدگی از سوی حیوانات مختلف از جمله سگهای ولگرد میشوند بلافاصله برای دریافت واکسن هاری به نزدیکترین مرکز بهداشتی مراجعه کنند.
نهبندانی با تأکید بر اینکه غذا دادن مستقیم به حیوانات کار اشتباهی بوده و موجب افزایش آمار گزیدگی میشود، گفت: این کار بیشتر توسط بچهها انجام میشود و از والدین درخواست داریم که مراقبت بیشتری از فرزندان خود داشته باشند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.
نظر شما