۱۷ هزار و ۳۰۰ تن انبه امسال در سیستان و بلوچستان برداشت شد

زاهدان - ایرنا - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: امسال ۱۷ هزار و ۳۰۰ تن انبه تاکنون از سطح باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

اردشیر شهرکی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هم‌اکنون یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه سیستان و بلوچستان به کشت انبه اختصاص دارد که یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.

وی بیان کرد: بیش‌ از ۶۰ درصد انبه تولیدی در سیستان و بلوچستان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به خواص انبه بیان کرد: این میوه به دلیل داشتن منیزیم، پتاسیم، اسیدآمینه و تریپوفان است.

وی ادامه داد: شهرستان‌های سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شوند.

به گزارش ایرنا از منظر کارشناسان سیستان و بلوچستان بهشت میوه‌های گرمسیری بحساب می‌آید به طوریکه شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریبا استوایی این استان را به خواستگاه متنوع‌ترین میوه‌های گرمسیری کشور تبدیل کرده، میوه‌هایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیر بوده و توجه هر مخاطبی را به خود جلب می‌کند.
گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نام‌های دیگر از جمله میوه های تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان است که در ظاهر و طعم بی‌نظیر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha