صنعت کفش ایران رتبه ۱۲ دنیا از نظر تولید را دارد/ تولید ۲۷۰میلیون زوج انواع کفش

تهران - ایرنا- عضو جامعه صنعت کفش ایران با بیان اینکه صنعت کفش ایران از نظر تولید جایگاه ۱۲ دنیا را دارد، گفت: بر اساس بررسی‌های میدانی، واحدهای تولیدی ۲۷۰ میلیون زوج انواع کفش از پا پوش تا کفش‌های تخصصی را تولید کردند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، علی لشگری امروز شنبه ۲۷ مردادماه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در صنعت کفش ۱۲ هزار واحد تولیدی صنعتی و صنفی فعال داریم که انواع کفش‌ها و پا پوش‌ها را تولید می‌کنند.

وی افزود: ۵۰ هزار شبکه توزیع کفش در سراسر کشور فعالیت دارند؛ همچنین اینکه ۹۵ درصد واحدهای تولیدی صنفی زیر ۵۰ نفر شاغل هستند و عمده تولیدات صنفی توسط واحدهای کوچک و خرد تهیه می‌شود.

عضو جامعه صنعت کفش ایران با بیان اینکه صنعت کفش ایران از نظر تولید جایگاه ۱۲ دنیا را دارد، گفت: ظرفیت واحدهای تولیدی رسیدن به رتبه هشتم دنیاست که این امر نیازمند حمایت‌های دولتی است، البته به لحاظ مصرف کفش در رتبه ۲۰ کشور اول قرار داریم.

لشگری با بیان اینکه متوسط صادرات کفش در چند سال اخیر ۱۰۰ میلیون دلار بوده است، گفت: از سال ۱۳۹۷ که واردات کفش ممنوع اعلام شد، صادرات روند نزولی داشته است، ضمن اینکه ۴۵ میلیون دلار کفش غیر قانونی نیز وارد کشور شده است.

وی بیان داشت: ۶۷ درصد سبد صادرات ما در گروه صندل و دمپایی است و ۱۲ درصد سهم صادرات به کفش‌های ورزشی اختصاص دارد که به خاطر حلقه‌های بالادستی و زنجیره تکمیل آن در کشور است.

عضو جامعه صنعت کفش ایران علت گران بودن کفش را عقب ماندن از تکنولوژی روز دنیا عنوان کرد و گفت: به خاطر تحریم‌ها امکان انتقال پول نداریم، از این رو به راحتی نمی‌توانیم از دستاوردهای روز استفاده کنیم، این در حالی که در گذشته متخصصان ایتالیایی و خارجی وارد کشور می‌شدند و آموزش‌های لازم را ارایه کردند و تجهیزات خریداری می‌شد.

رسول شجری رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز در ادامه این نشست اظهار داشت: یازدهمین نمایشگاه بین المللی کفش، کیف، چرم و صنایع وابسته از ۲۹ مردادماه تا یکم شهریور ماه در محل دایمی نمایشگاه بین المللی برگزار می‌شود که ۶ تشکل و اتحادیه کفش دوزان در برگزاری این نمایشگاه شرکت می‌کنند.

وی ادامه داد: ۱۳ سال است که نمایشگاه برگزار شده که از این تعداد ۱۰ دوره آن در نمایشگاه بین المللی بوده است در این دوره ۱۵۰ شرکت داخلی و خارجی در این نمایشگاه حضور دارند که در ۶ سالن به مساحت ۱۵ هزار متر است.

رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز با بیان اینکه تامین مواد اولیه با مشکلات ارز و ماشین آلات مواجه است گفت: مصوبه خرید ماشین آلات را از مجلس گرفتیم درخواست ما این است تا به تجار و کسانی که تاجر امین هستند و از سوی تشکل‌ها معرفی می‌شوند امکان واردات اختصاص یابد.

وی خاطر نشان کرد: برگزاری نمایشگاه منجر به تحول در صنعت کفش شده که امسال نیز در آن آخرین دستاوردها عرضه می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha