به گزارش خبرنگار ایرنا از پایگاه خبری پلیس ، سرهنگ عبدالحسین زارع روز دوشنبه افزود: بازدیدهای میدانی مشترک با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان برای شناسایی نواقص موجود انجام شده است.
وی از مجموعه اقدام های صورت گرفته را ایمن سازی تقاطع ها، خط کشی، افزایش علائم و تابلوها، لکه گیری، ارتقاء روشنایی بزرگراه ها، تعمیر جداکننده های فیزیکی، و تسطیح شانه راه ها بیان کرد.
فرمانده پلیس راه استان کرمانشاه گفت: هماهنگی با ستاد بازسازی عتبات عالیات برای برپایی موکب ها در نقاط ایمن و بی خطر و ارتقای خدمات مجتمع های بین راهی برای توقف و استفاده زائران از امکانات این موکبها از دیگر پیگیری های پلیس راه استان کرمانشاه است.
زارع اضافه کرد: افزایش ظرفیت پارکینگ های ویژه زائران در مرز خسروی، ارائه طرح هندسی برخی نقاط و پوشش ترافیکی جاده برکت قصرشیرین از دیگر تمهیدات انجام شده است.
وی گفت: یکی از مهم ترین موارد در طرح اربعین سفر ایمن زائران است که با اقداماتی که در این خصوص به عمل آمده تلاش شده این هدف محقق شود.
به گزارش ایرنا؛ قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت کشور عراق و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه بود.
خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافر و زائر ایرانی و عراقی است.
قصرشیرین ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت دارد و زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب میکنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف میرسند، همچنین پیش از زیارت امام حسین به امامان مدفون در کاظمین و سامرا مشرف میشوند.
نظر شما