۳۰ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۳۰
کد خبرنگار: 3049
کد خبر: 85573099
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

شهر هنر اصفهان؛ طرحی که سال‌ها بر زمین مانده است 

اصفهان - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: اصفهان در زیرساخت‌های عرصه هنر به شدت دچار مشکل بوده و پیشنهاد طرح «شهر هنر» نیز سال‌ها بر زمین مانده است.

سید مهدی سیدین نیا روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: در اداره کل فرهنگ و ارشاد استان اصفهان تمام تلاشم را می‌کنم تا طرح شهر هنر اصفهان تحقق پیدا کند چرا که به شدت کشور و استان به آن احتیاج دارد.

شهر هنر یک کلان طرح است که در آن استودیوهای بزرگ، کارگاه‌های صنایع دستی، موزه و نمایشگاه دیده شده است.

سیدین نیا یادآور شد: برای شهر هنر اصفهان نزدیک به هزار هکتار پیش‌بینی و مطالعات مفهومی، نظری و امکان سنجی آن انجام شده است.

وی افزود: باید دولتمردان از طرح شهر هنر اصفهان حمایت کنند، اتفاقی که متاسفانه در ۱۰ سال گذشته رخ نداده است‌.

وی یادآور شد: در ۶ ماه گذشته مسوولیتم در ارشاد اصفهان، واقعا انرژی گذاشته‌ایم و مجوزهای خوبی از تهران در حال گرفتن است و مراحل آن طی شده که استان هم باید نقش خودش را در این راستا ایفا کند.

این مقام اداره کل فرهنگ و ارشاد استان افزود: در اصفهان هیچ قدمی برای شهر هنر اصفهان برداشته نشده است و تنها ۱۰ سال پیش مبلغی برای مطالعات این طرح داده شد.

سیدین نیا تاکید کرد: اگر شهر هنر در اصفهان عملیاتی شود، یک تحول بزرگ در زیرساخت‌ها و فرهنگ و هنر اتفاق می‌افتد.

وی تصریح کرد: این طرح رویدادی و تولیدی محور است که در آن استودیوهای بزرگ، کارگاه‌های صنایع دستی، موزه و نمایشگاه ساخته می‌شود و ۳۰ هزار شغل ایجاد می‌کند.

سیدین نیا افزود: در این شهر وسایل نشاط مردم دیده شده و بر اساس تحقیقات ما به نوبه خودش در دنیا بی‌نظیر است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باید نقش موثر در فرهنگ و هنر داشته و در هر ۲ عرصه نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: اگر این اداره نتواند به درستی در فرهنگ و هنر ایفای نقش کند هیچ فرقی با ادارات دیگر که تنها ماموریت اداریشان را انجام می‌دهند، ندارد؛ از این رو اداره فرهنگ و ارشاد باید فراتر از یک اداره معمولی نقش داشته باشد.

سیدین نیا گفت: باید بتوانیم یک سرمایه‌گذاری کلان در حوزه فرهنگ و هنر کشور و استان داشته باشیم و اصفهان را به این سمت سوق بدهیم.

وی افزود: سرمایه‌گذاری با هزینه کردن بسیار تفاوت دارد؛ سرمایه گذاری یعنی تمام اسباب رسیدن به نتیجه مطلوب فراهم شود تا بتوان به هدف رسید، یعنی تربیت نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات مناسب و زیربنایی باید فراهم شود و آن‌زمان است که ما می‌توانیم بگوییم در هنر سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.

مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان اضافه کرد: قاعدتا اگر در هنر سرمایه‌گذاری نکنیم، به مرور زمان این عرصه رنگ می‌بازد و بسیاری از منابع‌مان را از دست بدهیم.

وی افزود: این اتفاق هم‌اکنون افتاده و اگر سرمایه گذاری نداشته باشیم همچنان روال از دست دادن منابع ادامه خواهد داشت و نمی توانیم نقش موثری در تعالی حوزه هنر ایفا کنیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha