به گزارش روز دوشنبه ایرنا، در حالی که برخی ناظران می گویند سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به غزه در آینده نزدیک به علت موانع جدی در هماهنگی ها، انجام نخواهد شد، وب سایت صهیونیستی واللا در این باره به نقل از ۲ منبع مطلع اعلام کرد که «حسین الشیخ» دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف) نامهای را برای «تزاچی هانگبی» رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ارسال کرد و در آن خواستار صدور مجوز برای «محمود عباس» به منظور سفر به نوار غزه شد.
طبق گفته این منابع، الشیخ همچنین درخواست مشابهی را برای دولت آمریکا ارسال کرده است.
در این نامه آمده است که عباس میخواهد از طریق اراضی اشغالی وارد غزه شود نه از طریق گذرگاه رفح.
واللا در ادامه نوشت: تصمیم نهایی در این زمینه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل خواهد بود و تاکنون هیچ اظهارنظری از سوی دفتر او در این مورد منتشر نشده است.
در همین راستا خبرگزاری فلسطینی «وفا»، اعلام کرد که تشکیلات خودگردان فلسطین تحرکات و ارتباطات خود در سطح منطقهای و بینالمللی برای ایجاد مقدمات عزیمت محمود عباس و دیگر اعضای رهبری آن به نوار غزه را آغاز کرده است.
منابع فلسطینی اعلام کردند که در این زمینه با سازمان ملل متحد، اعضای دائم شورای امنیت و تعدادی از کشورهای عربی و اسلامی، اتحادیه عرب، سازمان همکاری اسلامی، اتحادیه اروپا و آفریقا ارتباط برقرار شده است.
این خبرگزاری افزود، سفر عباس و اعضای تشکیلات خودگردان فلسطین به نوار غزه با هدف همراهی با مردم غزه که در معرض یک جنگ «نسلکشی» قرار دارند، انجام میگیرد.
خبرگزاری «وفا» تاکید کرد که تشکیلات خودگردان و سازمان آزادیبخش فلسطین این صلاحیت را دارند که مسئولیت کل سرزمینهای فلسطینی را برای ایجاد «وحدت ملی» به عهده بگیرند.
محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین روز پنجشنبه در جلسه ویژه پارلمان ترکیه گفته بود که به غزه سفر خواهد کرد.
پیش از این روزنامه رایالیوم در گزارشی درصد امکان اجرایی شدن تصمیم اخیر «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای سفر به نوار غزه و علت اتخاذ چنین تصمیمی از سوی او را در این برهه زمانی بررسی کرده بود.
این رسانه عرب زبان نوشت: طبق اطلاعات موجود، سفر عباس به غزه در آینده نزدیک انجام نخواهد شد، زیرا این به هماهنگی و گفت وگو میان فتح و حماس حاکم بر غزه نیاز دارد و از سویی، اینکه رژیم اسرائیل اجازه ورود به محمود عباس را می دهد، هم جای سئوال دارد. سئوال بزرگ این است که تل آویو به محمود عباس اجازه ورود از گذرگاه های بسته کنونی را می دهد یا او باید از طریق مصر و گذرگاه رفح برود که هم اکنون تحت کنترل کامل این رژیم پس از تخریب کامل قرار دارد؟
رای الیوم ادامه داد: با توجه به این سناریوها، سفر محمود عباس طی روزهای آتی انجام نخواهد شد، زیرا به بررسی های امنیتی و سیاسی بسیار پیچیده نیاز دارد. برخی هم بر این باورند که اصلا سفری در کار نخواهد بود و این صرفا یک اهرم تهدید علیه رژیم صهیونیستی بوده و موانع زیادی وجود دارد که اجرایی شدن آن را غیرعملی می کند.
رای الیوم در ادامه آورده است: سفر محمود عباس اولین در نوع خود پس از کنترل و مدیریت ۱۸ ساله جنبش حماس بر نوار غزه است و رژیم صهیونیستی واکنشی به تصمیم محمود عباس نداشته است زیرا فکر دیگری در سر دارد.
نظر شما