حجت الاسلام محمود حسینی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: این هیات های ویژه بانوان اغلب در شهرستان تبریز فعال هستند و برنامه های هفتگی منظمی در مساجد، محلات و منازل شخصی برگزار می کنند.
وی نظارت مستمر بر فعالیت هیات های مذهبی را یکی از ماموریت های اصلی و مهم اداره کل تبلیغات اسلامی بیان کرد که این اقدام توسط شورای هیات های مذهبی آذربایجان شرقی پیگیری و اجرایی می شود.
حجت الاسلام حسینی مردم محور بودن را یکی از ویژگی های مهم و بارز فعالیت های دینی و مذهبی در آذربایجان شرقی بیان کرد و گفت: در استان این خصوصیت به دلیل شرایط فرهنگی و اقلیمی از دیرباز وجود داشته و البته روز به روز در حال تقویت است.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت هیات های مذهبی به ویژه در بخش بانوان از سوی تبلیغات اسلامی و شورای هیات های مذهبی استان به دقت رصد می شود، یادآور شد: در صورت بروز و ظهور هر گونه مشکل جدی و تخلفات احتمالی از طریق ارایه گزارش شورای هیات های مذهبی پیگیری و البته برخورد می شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی توسعه و گسترش مبانی دینی و فرایض مذهبی در بین آحاد مردم به خصوص بانوان و جوانان را از اهداف و رویکردهای اصلی این مجموعه برشمرد و اظهار کرد: وجود افزون بر هشت هزار هیات و دسته مذهبی و حسینی نشان دهنده تعمیق باورهای دینی در این خطه از ایران اسلامی است.
حجت الاسلام حسینی ادامه داد: هم اکنون تعداد ۶ هزار هیات حسینی اعم از سینه زنی، زنجیرزنی و عجم در آذربایجان شرقی فعال است که برنامه های هفتگی آنها بی وقفه و بدون تعطیلی برگزار می شود که هر کدام از آنها نقش بسیار تاثیرگذاری در دین محورسازی جامعه دارند.
به گفته وی، علاوه بر هیات های مذهبی فوق، تعداد ۲ هزار ۴۰۰ دسته عزاداری شاه حسین گویان نیز در آذربایجان شرقی وجود دارد که فعالیت آنها در محدوده های زمانی محرم و صفر و روزهای خاص مذهبی خلاصه می شود.
نظر شما