به گزارش ایرنا، در این نامه که روز چهارشنبه و در آستانه اخذ رای اعتماد کابینه دولت چهاردهم منتشر شد، آمده است: حوزه سلامت از مولفههای فراگیر در زندگی انسان و یکی از دو حوزه ای است که در شعارهای رئیس جمهور مورد تاکید قرار گرفته ، پیشرفت و ارائه خدمات بهینه آن، مورد نظر حاکمیت است.
در این نامه تاکید شده است: دکتر محمدرضا ظفرقندی، شخصیتی است که ویژگی های نیک او مورد تایید و گواهی دوست و رقیب است. وی از نظر سلامت کاری، مدیریت فنی و تخصصی و استفاده از متخصصان متعهد بدون لحاظ جناح فکری، نمونه درخشانی در مدیریت سلامت کشور را ثبت کرده است.
امضاکنندگان این نامه یادآور شدند: رای مثبت مجلس شورای اسلامی و بکارگیری این شخصیت ارزشمند در دولت چهاردهم که مورد وفاق جامعه پزشکی اعم از طیفهای مختلف فکری است، میتواند مدیریت حوزه سلامت را به نحو قابل اطمینانی به انجام رسانده و نقطه درخشانی در کارنامه مجلس ثبت شود.
پزشکان امضا کننده این نامه خاطر نشان کردند: امروزه که تحریم های ظالمانه، بخش سلامت کشور را با مشکلات متعددی مواجه نموده، نیاز است که شخصیتی مقبول و مطلع از تمام ظرایف این حوزه، اعم از حوزه آموزش، بهداشت، درمان، دارو، تجهیزات درمانی و تشخیصی و کلا آگاه بر حوزه سلامت، سکاندار این حوزه شده و با ارتباط مناسب با انجمن ها و نیروهای در صف، بهبود سلامت مردم را، کارشناسانه، پیگیری نماید.
آنان ظفرقندی را گزینه مناسب و گرانقدری برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانستند و از نمایندگان مجلس خواستند با رای مثبت خود، رییس جمهور محترم را در مدیریت حوزه سلامت یاری نمایند.
به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، محمدرضا ظفرقندی زاده ۱۳۳۷ در تهران که از سوی رئیس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم برای وزارت بهداشت و آموزش پزشکی به مجلس شورای اسلامی معرفی شد، یک پزشک و سیاستمدار است که از ۳ اسفند ۱۳۹۷ تا ۱۰ مهر ۱۴۰۰ در اوج همهگیری کووید ۱۹ رئیس سازمان نظام پزشکی ایران بود.
وی فوق تخصص جراحی عروق و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران است؛ وی اکنون دبیر کلی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران را بر عهده دارد.
ظفرقندی در شهر تهران متولد و بزرگ شده محله سرچشمه است. دوران ابتدایی تا دبیرستان را در مدرسه علوی به آموختن پرداخت و در سال تحصیلی ۱۳۵۴-۱۳۵۵ فارغالتحصیل شد. پس از آن به دبیرستان مفید رفت تا به امر معلمی بپردازد. وی همزمان با معلمی در سال ۱۳۵۵ در رشته پزشکی دانشگاه تهران قبول و ادامه تحصیل داد.
وی برای کمک به مصدومان جنگ به عنوان جراح داوطلب به جبهه جنگ ایران و عراق اعزام شد. پس از بازگشت از جنگ و اتمام دوره دستیاری جراحی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۶۸ به درجه استادیاری نائل و سپس در سال ۱۳۷۰ دوره فلوشیپ جراحی عروق و تروما را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز کرد، رشتهای که ثمره آن راهاندازی بخش جراحی عروق در سال ۱۳۷۴ در دانشگاه علوم پزشکی تهران شد.
ظفرقندی در سال ۱۳۷۴، موفق به راهاندازی مرکز تحقیقات تروما در بیمارستان سینا شد و در سال ۱۳۸۳ به درجه استاد تمامی دانشگاه نائل شد.
فعالیت های اجرایی وی به این شرح است:
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۷۶ - ۱۳۸۴
دبیر هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۷۶ - ۱۳۸۴
عضو هیات امنای مرکز ملی تحقیقات علوم پزشکی کشور ۱۳۷۸
عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی ۱۳۷۹ - ۱۳۸۳
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران (دو دوره) ۱۳۷۹ - ۱۳۸۳ / ۱۳۹۷ - ۱۴۰۰
عضو شورای عالی بیمه خدمات درمانی ۱۳۷۹
مدیر گروه جراحی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۹۲ - ۱۴۰۱
رئیس مرکز تحقیقات تروما و جراحی سینا ۱۳۹۲ تا کنون
رئیس شورای عالی نظام پزشکی ۱۳۹۶ - ۱۳۹۷
رئیس انجمن جراحی عروق ایران ۱۳۹۸ تا کنون
رئیس انجمن علمی ترومای ایران ۱۳۹۶ - ۱۴۰۰
نظر شما