۸۰۰ طرح در چهارمحال و بختیاری قابل بهره‌برداری شد

شهرکرد - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با هفته دولت یک هزار و ۳۹۳ طرح عمرانی و اقتصادی در این استان بهره‌برداری و عملیات اجرایی آنان آغاز می‌شود که ۸۰۰ طرح قابل بهره‌برداری است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی حیدری روز پنجشنبه به مناسبت گرامی‌داشت هفته دولت در نشست با خبرنگاران افزود: از این مجموع ۸۰۰ طرح عمرانی و اقتصادی با ۲.۴ هزار میلیارد تومان بهره‌برداری و همچنین عملیات اجرایی ۵۹۳ طرح با ۱۴.۷ هزار میلیارد تومان آغاز می‌شود.

وی اظهار داشت: افتتاح و آغاز عملیات اجرایی این تعداد طرح عمرانی و اقتصادی در چهارمحال و بختیاری نسبت به هفته دولت سال گذشته ۵۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۱ درصد این طرح‌ها مربوط به بخش خصوصی و ۸۹ درصد مربوط به بخش دولتی است.

وی اضافه کرد: بیشترین دستگاه‌های اجرایی دارای طرح‌های افتتاحی در چهارمحال و بختیاری وزارت کشور با ۲۱۶ ،وزارت نیرو ۲۰۰ و وزارت جهاد کشاورزی با ۱۲۰ طرح و بیشترین دستگاه‌های اجرایی که عملیات اجرایی طرح‌ها را دارند نیز شامل جهاد کشاورزی با ۲۴۴، نیرو با ۲۴۳ و کشور با ۴۴ طرح هستند.

به گفته حیدری، شهرستان‌های شهرکرد با ۱۴۰ ، بروجن با ۹۶ و کوهرنگ با ۶۰ طرح بیشترین عملیات اجرایی طرح‌ها و شهرستان‌های شهرکرد با ۱۲۱ طرح، لردگان با ۱۰۹ و کوهرنگ با ۸۶ طرح نیز بیشترین افتتاح طرح‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

معاون هماهنگی امور عمرانی چهارمحال و بختیاری طرح‌های قابل افتتاح شهرداری‌های استان را ۵۵ طرح با ۶۱۰ میلیارد ریال اعتبار اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۳۶ طرح افتتاح و عملیات اجرایی ۱۹ طرح نیز آغاز می‌شود.

وی با اشاره به افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰۲ طرح با ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار در بخش دهیاری‌های چهارمحال و بختیاری افزود: از این تعداد ۱۷۸ طرح افتتاح و ۲۴ طرح نیز عملیات اجرایی آن‌ها آغاز می‌شود.

به گفته حیدری، متوسط اعتبارات عمرانی چهارمحال و بختیاری را ۱۵ هزار میلیارد ریال است که حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد این اعتبار محقق شده و انتظار می‌رود تا پایان ۳۱ شهریورماه مابقی این اعتبارات نیز محقق شود.

وی ادامه داد: طی سه سال گذشته در بخش عمرانی ۱۰۰ هزار میلیارد ریال (۱۰ هزار میلیارد تومان) اعتبار وارد چهارمحال و بختیاری شده است.

حیدری میزان مطالبات پیمانکاران در چهارمحال وبختیاری را ۲۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: با وجود این میزان مطالبات اما با اعتماد پیمان‌کاران هیچ پروژه‌ای در استان تعطیل نیست.

مقاوم‌سازی ۵۵ تا ۵۶ درصدی اماکن روستایی چهارمحال و بختیاری

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: در زمان حاضر شاخص مقاوم‌سازی مسکن روستایی در استان ۵۵ تا ۵۶ درصد است.

فرشید ریاحی سامانی افزود: طی سه سال گذشته از ۱۳ هزار و ۶۹۷ متقاضی معرفی شده به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات مسکن ۱۱ هزار و ۳۷۶ پرونده به مرحله انعقاد قرارداد رسیده و عملیات اجرایی ۱۰ هزار و ۳۹۸ واحد از این تعداد آغاز ، هفت هزار و ۱۵۵ واحد نیز بهره‌برداری و مابقی در مراحل مختلف ساخت قرار دارد.

وی اظهار داشت: طی سه سال گذشته ۲۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن تامین شده است.

ریاحی شاخص طرح هادی روستایی و بهسازی را ۶۳ درصد اعلام کرد و افزود: بر این اساس در ۶۳ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار که معادل ۵۷۳ روستا هستند طرح هادی اجرا شده است.

وی اظهار داشت: از چهار هزار و ۱۰۰ کیلومتر معابر روستایی چهارمحال و بختیاری یک‌هزار و ۱۰۰ کیلومتر بهسازی و هنوز حدود سه هزار کیلومتر دیگر نیز باقی‌مانده که باید بهسازی شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: براساس برآورد انجام شده برای بهسازی این معابر ۱۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که طی یک بازه زمانی چهار تا پنج سال این معابر بهسازی شود.

ریاحی افزود: در مدت سه سال گذشته سالانه حدود پنج هزار تن قیر رایگان نیز برای بهسازی معابر روستایی تامین شده است.

تامین ست هیدرولیک در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه هزار و ۶۳۶ نفر در شهرداری‌های استان مشغول فعال هستند گفت: هزار و ۳۵۶ ساعت آموزش در قالب ۱۰۰ هزار و ۴۰۸ نفر ساعت برای کارکنان شهرداری‌های استان برگزار شد.

علی محمدی افزود: با توجه به جاده‌های ترانزیتی و حوادث رانندگی در سطح جاده‌های چهارمحال و بختیاری ۲۱ ست تنفسی برای جاده‌های استان و همچنین برای تجهیز واحدهای آتش‌نشانی‌ فعال در استان نیز ۳۵ دست لباس و تجهیزات اطفای حریق در اختیار پیش‌بینی شده است.

وی اظهار داشت: تامین ست هیدرولیک در زمان بروز حوادث رانندگی برای برش و جداسازی وسایل نقلیه از جمله الزامات مورد نیاز است که با پیگیری‌های انجام شده تا پایان شهریور این ست‌ها در اختیار شهرداری‌ها قرار می‌گیرد.

محمدی مدیریت پسماند را از مهمترین مشکلات شهری چهارمحال و بختیاری عنوان کرد و گفت: مدیریت پسماند در استان نیاز به کار فرهنگی و اطلاع‌رسانی جامع از طریق رسانه، فضای مجازی و مطبوعات دارد تا تولید زباله کاهش و همچنین تفکیک زباله از مبدا انجام شود.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: در کارگروه مدیریت پسماند استان مصوب شده که طرح مدیریت پسماند به صورت تجمیعی در ۶ منطقه استان اجرایی شود.

محمدی یادآور شد: تنها کارخانه پسماند چهارمحال و بختیاری در دست بخش خصوصی به صورت غیر فعال بود که از بخش خصوصی خلع ید شده است.

اختصاص ۲۰ هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های آب‌رسانی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری گفت: هم‌اکنون در ۳۲ شهر استان بیش از ۱۵۸ طرح آبرسانی فعال وجود دارد.

محمد کریمی افزود: طی سه سال گذشته ۲۰ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی برای اجرای طرح‌های آبرسانی جذب شده است.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های انتقال آب با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) گفت: در مرحله نخست این تفاهمنامه با مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال برای ۱۰۶ روستا تاسیسات آب و مخازن احداث شد و در زمان حاضر این طرح با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.

کریمی افزود: برای تامین آب در ۵۳ روستای آتشگاه لردگان نیز چهار هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال در قالب تفاهم‌نامه با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اختصاص داده شده است.

به گفته وی، قرارداد سوم با این قرارگاه برای آبرسانی به ۵۲ روستای استان نیز به امضا رسیده و تا پایان شهریور ماه قراداد آن ابلاغ می‌شود.

همزمان با هفته دولت۵۱ طرح آبرسانی در استان با اعتباری بیش از ۲ هزار و ۴۰۰میلیارد ریال آماده بهره‌برداری است و با افتتاح این طرح‌ها ۱۸۲هزار و ۸۰۰ نفر از آب آشامیدنی سالم بهره‌مند می‌شوند.

به گفته وی، در بحث اجرای طرح‌های فاضلاب نیز سال گذشته در کشور ۱۲ شهر توانستند از ماده ۲۳ بهره‌مند شوند که از این تعداد هشت شهر از جمله گهرو، شلمزار، دستنا، ناغان، چلگرد، سورشجان، سفید دشت، باباحیدر و روستای کوران از چهارمحال و بختیاری بودند که با کسب ردیف اعتباری عملیات اجرایی این طرح‌ها پارسال آغاز شد.

ضرورت مدیریت مصرف آب در چهارمحال و بختیاری

کریمی الگوی مصرف آب چهارمحال و بختیاری را ۱۶ مترمکعب در ماه به ازای هر مشترک اعلام کرد و گفت: میزان مصرف آب در این استان هزار و ۱۰۰ لیتر در ثانیه بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری افزود: با توجه به مدیریت مصرف آب از سوی مردم در سال‌جاری استان با افت فشار آب در عید و تابستان روبرو نبوده است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری یک میلیون نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha