یوسف بنی اسدی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین ۲۴ درصد از مجموع ماندگاری خودروهای مسافران در خراسان رضوی بین یک تا سه روز و ۳۰ درصد بین سه تا هفت روز بوده است.
وی گفت: همچنین بیشترین مقاصد سفر هم استانیهایمان در مرداد ماه نیز به ترتیب، تهران با سهم ۱۳ درصد، سمنان با سهم ۱۱ درصد، خراسان شمالی و مازندران با سهم هشت درصد بوده است.
رئیس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: ۲ میلیون و ۳۶۳ هزار و ۶۰۱ وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی استان در مرداد ماه ۱۴۰۳ تردد داشتهاند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲ درصد افزایش داشته است.
بنی اسدی اظهار داشت: بر اساس اطلاعات پلاک های رویت شده در دوربین های پلاکخوان، ۳۶ میلیون و ۳۰۲ هزار و ۷۰۵ پلاک بومی، غیربومی و یا تکراری در خراسان رضوی رویت شده که از این تعداد یک هزار و ۹۸۶ مورد تخلف داشته است.
وی افزود: براساس اطلاعات ثبت شده در سامانههای توزین در حال حرکت در مرداد ماه سال جاری، ۱۰ هزار و ۶۸۵ تخلف اضافه تناژ قطعی در خراسان رضوی مشاهده شده است.
بنی اسدی تعداد کل تماسها با سامانه ۱۴۱ راهداری استان را ۲۵ هزار و ۶۴۹ تماس بیان کرد و افزود: از این تعداد چهار هزار و ۹۴۷ تماس پیگیری بوده است.
وی خاطر نشان کرد: رانندگان عزیز می توانند جهت کسب اطلاع از آخرین وضعیت جادههای استان با سامانه تلفنی ۱۴۱ تماس حاصل کرده و همچنین با مراجعه به سایت و نصب نرم افزار ۱۴۱ از آخرین وضعیت محورهای کشور مطلع شوند، علاوه بر این کاربران میتوانند در سایت و نرمافزار ۱۴۱ تصاویر دوربینهای نظارتی جادهای را بصورت برخط مشاهده کنند.
رئیس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی بیان داشت: این مرکز در تمامی ساعات شبانه روز، آماده دریافت انتقادات، پیشنهادات و شکایات هموطنان در حوزه راه و حمل و نقل از طریق سامانه تلفنی ۱۴۱ است.
خراسان رضوی با بیش از ۱۳ هزار کیلومتر راه آسفالته و چهار پایانه مرزی فعال، از کانونهای مهم حمل و نقل و ترانزیت کشور بوده و حدود ۹۰ درصد تردد سالیانه ۳۰ میلیون زائر به مشهد از طریق جاده خودروی شخصی یا ناوگان اتوبوسی به این استان انجام می شود.
نظر شما