نادر نوروزی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: کنه از گل های رز به درختان منتقل می شود و مبارزه شیمیایی علیه این آفت در سطح بلوارها، گل های رز، پارک ها و درختان توت در دست اقدام است.
وی افزود: خسارت این آفت در فضای سبز بر روی درختان توت و درختچههای رز بسیار فراوان دیده میشود و بر اثر آن برگها حالت گردآلود، خشک و تار عنکبوتی پیدا کرده و برگ درختان به حالت گرد و خاکی دیده میشود.
رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری بجنورد اضافه کرد: عمده فعالیت این آفت اوایل تابستان آغاز و با افزایش دما فعالیت آن گسترش مییابد و سازمان نیز جهت مبارزه با این آفت اقدامات متناسب از جمله مبارزه شیمیایی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی ادامه داد: کارهای تقویتی گیاه شامل استفاده از کود دامی و هرس از جمله راهکارهای دفع این آفت است و همچنین می توان با شستشوی مداوم درختان و درختچه ها از گسترش آن جلوگیری کرد.
نوروزی تاکید کرد: میزان مصرف سموم برای مبارزه با این آفت در هر هکتار ۲ لیتر است.
مبارزه با کرم سفید ریشه
وی بیان کرد: مرحله دوم مبارزه با کرم سفید ریشه برای درختان بجنورد آغاز شده و کارشناسان جهت بررسی اقدامات لازم به مناطق مختلف اعزام شدند.
رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری بجنورد خاطرنشان کرد: بلوارهای سطح شهر و ۱۵۰ اصله نهال درخت علیه مبارزه با این کرم شناسایی و عملیات در حال انجام است.
وی عنوان کرد: میزان استفاده سم مورد نیاز برای هر ۴۰۰ اصله درخت یک لیتر برآورد شده و از محل ردیف اعتبارات شهرداری خریداری می شود.
شهر بجنورد مرکز خراسان شمالی حدود یک هزار و ۲۰۰ هکتار فضای سبز دارد.
خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است.
نظر شما