اهالی روستای اسرم میاندورود از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره‌مند شدند

ساری- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت که همزمان با هفته دولت طرح آب رسانی به روستای چهار هزار و ۷۰۰ نفری اسرم در میاندورود با حضور مسوولان استانی و شهرستانی به بهره برداری رسید.

بهزاد برارزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، میزان سرمایه گذاری صورت گرفته برای تکمیل و اجرای مجموع طرح های آبرسانی در هفته دولت امسال را ۳۶۲ میلیارد ریال ذکر کرد و افزود: در این ایام یک طرح آبرسانی در میاندورود، و گام نخست طرح آبرسانی به مجتمع بیرون بشم در کلاردشت افتتاح و عملیات اجرایی گام ۲ طرح آبرسانی به تصفیه خانه شهدای کلنو در این شهرستان آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: با بهره برداری از یک حلقه چاه در روستای اسرم شهرستان میاندورود، مشکل کمبود آب آشامیدنی بیش از چهار هزار و ۷۰۰ نفر از اهالی این روستا رفع شد.

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب مازندران تصریح کرد: یک حلقه چاه با آب دهی ۱۰ لیتر در ثانیه به منظور افزایش ظرفیت تامین و توزیع آب آشامیدنی سالم و بهداشتی در روستای اسرم میاندورود حفر شد.

وی بیان کرد: آب آشامیدنی مردم میاندورود با چهار شهر و ۲۴ روستا از طریق ۲۸ حلقه چاه و ۱۱ هزار و ۶۶۰ متر مکعب مخازن ذخیره با ۲۶۰ لیتر در ثانیه در اختیار ۲۲ هزار مشترک این شهرستان قرار می گیرد.

اهالی روستای اسرم میاندورود از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره‌مند شدند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به افتتاح و یا آغاز عملیات اجرایی طرح های آبرسانی و فاضلاب در هفته دولت گفت: با تکمیل این طرح ها، ۴۶۰ هزار نفر از مردم این ر استان از مزایای آن بهره مند می شوند.

برارزاده در ادامه با اشاره به افتتاح گام نخست طرح آبرسانی به مجتمع بیرون بشم کلاردشت با هدف ایجاد ذخیره مطمئن در مواقع اوج مصرف، افزود: در این طرح ۲ واحد تصفیه خانه با ظرفیت تامین آب به میزان ۴۰ لیتر در ثانیه احداث شد.

وی با بیان اینکه با تکمیل این طرح، ۱۲ هزار نفر از مردم این شهرستان از مزایای آن بهره مند می شوند، افزود: برای اجرا و تکمیل این طرح نیز ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار سرمایه گذاری شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران، همچنین از آغاز عملیات اجرایی فاز ۲ طرح آبرسانی تصفیه خانه شهدای روستای کلنو از توابع شهرستان کلاردشت خبر داد و گفت که همسو با اجرای این طرح، علاوه بر ارتقا و توسعه تصفیه خانه، یک باب مخزن ذخیره نیز به حجم ۵۰۰ متر مکعب احداث خواهد شد.

برار زاده هدف از اجرای این طرح را ایجاد ذخیره مطمئن در مواقع پیک مصرف برای ۱۲ هزار نفر از مشترکین این منطقه عنوان کرد و افزود: برای اجرای این طرح نی ۹۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.

به گزارش ایرنا، نیاز آبی مازندران بیش از ۱۵ هزار لیتر در ثانیه است که در حال حاضر در این خطه شمالی کشور بیش از ۱۳ هزار لیتر در ثانیه آب تولید و استحصال می شود.

سرانه تولید آب شهری در هر شبانه روز برای هر شهروند مازندرانی در مناطق شهری ۲۰۰ و در مناطق روستایی نیز ۱۷۱ لیتر است. از این میزان شهروندان در هر شبانه روز ۱۴۰ تا ۱۵۰ لیتر و در مناطق روستایی نیز ۱۲۰ تا ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند که این میزان بیشتر از حد استاندارد است.

برابر آمارها، حدود ۱۲ درصد آب اشامیدنی استان از آب سطحی و ۸۸ درصد از آب زیرزمینی یعنی ۷۴۰ حلقه چاه و ۳۷۳ چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آبهای سطحی برویم.

استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای ۲۰ خانوار دارد. منابع آبی این استان از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین می‌شود.

شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یکهزار و ۶۷۸ روستا زیرپوشش دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha