دعوت نشدن صهیونیست‌ها به سالگرد بمباران ناگاساکی؛ ۱۵۰۰ نامه مشکوک به شهردار ارسال شد
عکس تزئینی است.

تهران – ایرنا – دفتر شهردار ناگاساکی به دنبال دعوت نکردن از نمایندگان رژیم صهیونیستی به آیین هفتاد و نهمین سالگرد بمباران این شهر توسط آمریکا، تاکنون حدود یکهزار و ۵۰۰ نامه اعتراضی و انتقادی مشکوک که همگی دارای عنوان و متن‌های یکسانی هستند، دریافت کرده است.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی کیودو ژاپن، دفتر شهردار ناگاساکی حدود یکهزار و ۵۰۰ نامه به «زبان انگلیسی» دریافت کرده که در آنها از تصمیم شهردار این شهر برای دعوت نکردن از سفیر رژیم اسرائیل در توکیو به مراسم هفتاد و نهمین سالگرد بمباران اتمی این شهر توسط آمریکا، انتقاد شده است.

بنابراین گزارش «شیرو سوزوکی» شهردار ناگاساکی در یک کنفرانس خبری گفت: این نامه ها در قالب ایمیل (نامه الکترونیکی) با عنوان های یکسان و متن های مشابه دریافت شده است.

وی گفت: این نشان می دهد که ما در تفهیم این نکته که تصمیم به دعوت نکردن از نمایندگان رژیم صهیونیستی رویکردی سیاسی نبوده است، موفق نبوده ایم.

شهردار ناگاساکی تصریح کرد که به دلیل بیم از برگزاری تجمعات اعتراض آمیز علیه [رژیم] اسرائیل به علت ادامه جنگ در غزه که می توانست این مراسم را تحت تاثیر قرار دهد، از [نماینده رژیم] اسرائیل برای حضور در مراسم ۹ اوت (۱۹ امرداد ۱۴۰۳) دعوت نشد.

وی افزود: شهرداری ناگاساکی در همین حال بیش از ۲ هزار تماس تلفنی و نامه الکترونیکی نیز به زبان ژاپنی دریافت کرده است که از این تصمیم حمایت کرده اند.

به گزارش ایرنا، شهردار ناگاساکی به دلیل دعوت نکردن از رژیم صهیونیستی در مراسم هفتاد و نهمین سالگرد بمباران اتمی این کشور، از سوی غرب تحت فشار قرار گرفت.

سوزوکی در مورخ ۱۸ امرداد ۱۴۰۳ افشا کرد که دعوت نکردن از [رژیم] اسرائیل به این آیین، بدون انگیزه سیاسی بوده است و این تصمیم تغییری نخواهد کرد.

کیودو در آن تاریخ گزارش داد: اظهارات شهردار ناگاساکی یک روز پس از انتقاد نمایندگان کشورهای آمریکا، کانادا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا و اتحادیه اروپا صورت گرفت. آنها اواسط ماه جولای با ارسال نامه‌ای در این باره اعلام کرده بودند «چنانچه اسرائیل از این مراسم حذف شود حضور ما در سطح بالا دشوار خواهد بود».

بنابراین گزارش، نمایندگان غرب در این نامه اعلام کرده بودند «این اقدام می تواند منتج به آن شود که اسرائیل همتراز با کشورهایی همچون روسیه و بلاروس که به علت جنگ در اوکراین در این مراسم دعوت نشده‌اند، لحاظ شود».

«رام امانوئل» سفیر آمریکا در ژاپن در واکنش به این اقدام شهردار ناگاساکی در نامه ای خطاب به وی نوشته بود: معتقدم که تصمیم شما در این زمینه سیاسی بوده است و با توجه به دعوت شدگان در این مراسم، این موضوع هیچ ارتباطی به جنبه های امنیتی ندارد. اطمینان دارم که مطلع هستید من تنها سفیری نخواهم بود که در مراسم امسال ناگاساکی حضور نخواهم داشت.

در همین حال «جولیا لانگ باتوم» سفیر انگلیس در ژاپن نیز تاکید کرده بود: در پاسخ به این تصمیم در مراسم سالگرد این بمباران حضور نخواهد یافت و نماینده ای در سطح پائین تر کنسولی به جای خود خواهد فرستاد.

آمریکا در مورخ نهم اوت سال ۱۹۴۵ میلادی برابر با ۱۸ امرداد ۱۳۲۴، سه روز پس از حمله اتمی به هیروشیما، شهر ناگاساکی را بمباران اتمی کرد و ۸۰ هزار کشته برجای گذاشت که همه مردم عادی بودند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha