به گزارش ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر جواد دانایی باغکی روز چهارشنبه در این خصوص افزود: در مرداد امسال ۴۰۹ هزار و ۸۵۵ قوطی شیرخشک توزیع شد که این تعداد نسبت به ماه قبل از آن ۱۵ درصد و نسبت به خردادماه ۲۰ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: با این اقدام دیگر هیچ گزارشی از کمبود شیرخشک های رژیمی، معمولی و یارانه ای(کوپنی) دریافت نشده است.
رییس اداره نظارت بر فرآوردههای طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پیگیریها برای تامین شیرخشک مورد نیاز شهروندان در دهه پایانی ماه صفر نیز انجام شده است و اکنون توسط شرکتهای پخش دریافت شده و در حال توزیع بین داروخانهها است.
وی افزود: در دهه پایانی ماه صفر نظارت بر تولید و عرضه شیرخشک تشدید شده و پیگیری برای توزیع به موقع و مستمر آن در حال انجام است.
دکتر دانایی باغکی ادامه داد: اصرار مصرفکنندگان بر مصرف نوعی خاص (ویژند) از شیرخشک، یکی از عوامل مهم بروز برخی کمبودهای موقت است که در این زمینه به فرهنگسازی و افزایش آگاهی عمومی نیاز است تا در مواقع لزوم از نشان های تجاری جایگزین استفاده شود.
وی بیان کرد: از آنجا که تفاوت محسوسی در فرمولاسیون و ماده اولیه انواع شیرخشکهای معمولی وجود ندارد، والدین میتوانند شیرخشک مورد نیاز کودک خود را از انواع نشانهای تجاری موجود در بازار تهیه کنند.
این مسوول افزود: به منظور پیشگیری از سردرگمی خانوادهها و سهولت در دسترسی به شیرخشکهای رژیمی و معمولی، متقاضیان میتوانند با نصب نرم افزار موبایلی تیتک (TTAC) و یا مراجعه به سامانه mobile.ttac.ir از بخش کمبود دارو، گزینه کمبود شیرخشک را انتخاب و نام شیرخشک مورد نظر را جستجو کنند.
دکتر دانایی باغکی ادامه داد: پس از آن سامانه فهرست داروخانههایی را که اخیرا فرآورده مورد نظر را به فروش رساندهاند نمایش میدهد که می توانند بعد از تماس با داروخانه و اطمینان از موجودی آن، در کوتاهترین زمان آنرا از نزدیک ترین مکان تهیه کنند.
نظر شما