«ناصر قهرمان» روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: بر همین اساس هیئتهای ورزشی برنامه کاری خودشان را تا ۱۰ روز آینده به اداره ورزش و جوانان تحویل میدهند تا بر اساس همان برنامهها، تقویمی برای فعالیتهای ورزشی شهرستان تدوین شود و فعالیت هیئتها به صورت سیستمی ادامه یابد.
وی همچنین با بیان اینکه سرانه ورزشی مراغه ۳۹ صدم مترمربع است، ادامه داد: استاندارد سرانه ورزشی یک مترمربع برای هر نفر است و با این حساب سرانه ورزشی این شهرستان حتی از نصف شاخص استاندارد هم پایینتر است.
«قهرمان» این را هم بیان کرد: در جلسه روسای هیئتهای ورزشی با نماینده مجلس، جذب اعتبارات برای افزایش سرانه ورزشی نیز به عنوان یک مطالبه مطرح شد.
چرا برای تدوین تقویم ورزشی تصمیمگیری شد؟
«سیدفرید موسوی» نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی که در مجلس دهم سخنگوی فراکسیون ورزش خانه ملت بود نیز در جمع روسای هئیتهای ورزشی شهرستان بیان کرد: وضعیت ورزش در همه جای کشور تا حدودی یکسان است و مراغه حداقل در ورزش قهرمانی چندان عقب نمانده است.
وی هئیتهای ورزشی را محور ایجاد انگیزه در میان جوانان برای گرایش به فعالیتهای ورزشی دانست و افزود: هرچقدر هیئتهای ورزشی فعالتر و چابکتر باشند، وضعیت ورزش نیز مطلوبتر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه دولت باید زیرساخت ایجاد کند، ادامه داد: در مراغه متاسفانه از این لحاظ دچار عقبماندگی هستیم و این کمبود نیز باید جبران شود.
«موسوی» اضافه کرد: مدالهای قهرمانی در بیشتر موارد مبتنی بر قابلیتهای فردی است نه سیستمی؛ به همین دلیل باید هیئتهای ورزشی دارای برنامهریزی باشند و به سمت فعالیت سیستمی حرکت کنند.
به گزارش ایرنا نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی در این جلسه برنامهمحوری را ضرورت فعالیت سیستمی در هیئتهای ورزشی خواند و بر همین اساس برای تدوین تقویم ورزشی در شهرستان تصمیمگیری شد.
گفتنی است مراغه ۴۶ هیئت ورزشی فعال دارد و بیشترین تعداد بیمهشدگان ورزشی این شهرستان به رشتههای فوتبال و تکوادو اختصاص دارد.
نظر شما