به گزارش ایرنا، سیدمحمد نقیب روز چهارشنبه در گفت و گویی تاکید کرد: این سازمان در راستای اجرای الگوی ۹ گام تربیتی، آموزشی و درمانی مددجویان یاورشهر و به منظور توانمندسازی و ایجاد اشتغال برای افراد جامعه هدف، از طریق راهاندازی دفاتر مشاوره شغلی در مراکز ۱۰گانه یاورشهر، اقدام به شناسایی توانمندیها و تجارب مددجویان مستقر در این مراکز کرده است.
وی افزود: در این راستا تشکیل پرونده شغلی، استعدادیابی، مشاوره شغلی، مهارتآموزی، مهارتافزایی و ایجاد اشتغال مطابق با گامهای هفتم و هشتم الگوی مداخلهای ۹ گام انجام میشود.
نقیب ادامه داد: به همین منظور با جلب همکاری و استفاده از ظرفیت کارآفرینان اجتماعی، بستر اشتغال موقت تا زمان خروج از مرکز یاورشهر نیز فراهم شده است.
به گفته وی، مددجویان پس از خروج از مراکز یاورشهر میتوانند با حمایت سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی نسبت به راهاندازی کسب و کار و یا اشتغال در هر یک از کارگاههای تحت پوشش شهرداری تهران و یا بخش خصوصی مشغول به فعالیت شده و ضمن حفظ و ارتقای شأن اجتماعی خود، به ارتقای سطح معیشت و نیز خروج از چرخه آسیب، اقدام کنند.
سرپرست سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی تصریح کرد: بر اساس برنامهریزی انجام شده تا سه ماه آینده پرونده شغلی و استعدادیابی همه مددجویان مستقر در مراکز ۱۰گانه یاور شهر به اتمام میرسد البته به موازات این اقدام توانمندسازی و مهارتآموزی افراد نیز اجرایی خواهد شد.
به گزارش ایرنا، یاورشهر مراکز نگهداری معتادان متجاهر است که سمزدایی از طریق متادون، بازیابی هویت، سلامت جسمانی، معنویت افزایی، مهارتآموزی، حرفهآموزی تخصصی، اشتغال درآمدزا، حمایت از خانواده و صیانت پس از خروج مراحل ۹گانهای است که معتادان باید در این مراکز پشت سر بگذارند.
نظر شما