به گزارش ایرنا از شهرداری تهران، یاسر جعفری روز شنبه اظهار کرد: باید مبنا و معیار مشخصی برای دستیابی به آنچیزی که از آن سرانه یاد میکنیم، به صورت تخصصی برای فضاهای فرهنگی تبیین شود که اسم آن را شاخص عدالت فضایی گذاشتیم.
وی با بیان اینکه با توجه به ضرورت بهرهمندی تمام شهروندان از زیرساختهای فرهنگی و اجتماعی سطح شهر، نیاز بود شاخصی فراتر از سرانه تبیین شود، ادامه داد: این ضرورت باعث شد برنامههای عملیاتی توسعه فضاهای فرهنگی در مناطق ۲۲ گانه با همکاری مرکز مطالعات در دستور کار قرار گیرد.
جعفری افزود: مقرر شد با مرور وضع موجود به عنوان مهمترین بخش مطالعه، شاخصهای عدالت فضایی برای هریک از فضاهای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی برای یک شهروند تهرانی به دست آید تا ایجاد شود.
معاون طرح و برنامه شرکت توسعه فضاهای فرهنگی اضافه کرد: با توجه به اینکه تعابیر ما از سرانه فضاهای فرهنگی متفاوت است، انواع فضاها میطلبد که شاخصهایی را به فراخور جنس داشته باشند تا ما بتوانیم ظرفیت توسعه آنها را در سطح شهر و پروژه برنامه توسعه عملیاتی مناطق ۲۲ گانه را مورد سنجش قرار دهیم.
وی یادآور شد: در حال حاضر این پروژه در میانه راه است و شاید فاز یک و یا دو آن به اتمام رسیده باشد، اما دو تا سه فصل دیگر نیز پیشرو دارد که در حال انجام است. مجری این پروژه دانشگاه علم و صنعت است که با همکاری مرکز مطالعات کارگروههایی را مشخص کردهاند و برنامههای مختلفی دارند تا این جنبه علمی پروژه به خوبی انجام شود.
نظر شما