مصطفی مهدوی ارفع روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اهداکنندگان مستمر دستکم ۲ نوبت در سال مبادرت به اهدای خون خود می کنند.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۳۰ درصد اهداکنندگان خون در خراسان رضوی با سابقه و بیش از ۲۰ درصد بار اولی هستند.
رییس اداره روابط عمومی انتقال خون خراسان رضوی ادامه داد: اکنون بیش از پنج درصد از اهداکنندگان خون در این استان را بانوان تشکیل می هند که این موضوع نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است.
وی اظهار کرد: از داوطلبانی که در محرم و صفر امسال موفق به اهدای خون شدند، ۵۳۳ نفر اهدا کننده بار اولی، ۴۵۹ نفر اهداکننده با سابقه و ۶۲۱ نفر اهداکننده مستمر بوده اند.
افزایش ۶ درصدی مراجعه داوطلبان اهدای خون
مهدوی ارفع افزود: میزان مراجعه داوطلبان به پایگاههای انتقال خون خراسان رضوی در محرم و صفر امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶ درصد افزایش یافت و در این بازه زمانی ۳۸ هزار و ۷۷ نفر از مجاوران و زائران رضوی به پایگاههای انتقال خون استان مراجعه کردند.
وی گفت: از مجموع داوطلبانی که در محرم و صفر امسال به پایگاههای انتقال خون استان مراجعه کردند، ۲۹ هزار و ۳۴۵ داوطلب موفق به اهدای خون شدند که این میزان نسبت به سال گذشته ۹ درصد افزایش داشته است.
مدیر روابط عمومی انتقال خون خراسان رضوی ادامه داد: از مجموع داوطلبانی که در محرم و صفر امسال موفق به اهدای خون شدند، ۲۷ هزار و ۶۱۳ نفر مرد و هزار و ۷۳۲ نفر زن بودند.
به گزارش ایرنا، اداره کل انتقال خون خراسان رضوی وظیفه تامین خون ۶۴ بیمارستان این استان را بر عهده دارد.
هماکنون ۱۴ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهرهای خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد هفت پایگاه امام رضا(ع)، شهید سلیمانی، شهید کریمی، سناباد، مالک رحمتی، مهر و پایگاه حرم مطهر رضوی در مشهد و پنج پایگاه در شهرهای سبزوار، تربتحیدریه، نیشابور، قوچان و گناباد استقرار دارند و ۲ مرکز اهدای خون نیز در شهرستان های تربتجام و کاشمر فعال است.
استان ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری خراسان رضوی، سومین تولیدکننده خون در کشور پس از استانهای تهران و فارس است.
نظر شما