نجفی: دادگاه لاهه آپارتاید اسرائیل علیه فلسطین را شناسایی کرد

تهران-ایرنا- معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه در نشست آلکو در تایلند تصریح کرد که دیوان بین‌المللی دادگستری ارتکاب تبعیض و آپارتاید علیه فلسطینیان از سوی رژیم صهیونیستی را مورد شناسایی قرار داده است.

به گزارش سیاست خارجی ایرنا، رضا نجفی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، امروز ۱۹ شهریور با شرکت در شصت و دومین اجلاس سالانه سازمان حقوقی مشورتی آسیا و آفریقا (آلکو) در شهر بانکوک تایلند و ارائه سخنرانی، مواضع و دیدگاه‌های کشورمان در موضوعات مختلف حقوقی بین‌المللی تشریح کرد.

نجفی با اشاره به اهمیت و تقویت چندجانبه گرایی در روابط بین‌الملل، نقش آفرینی کشورهای آسیایی و آفریقایی در پیشبرد ابتکارات و فعالیت‌های مبتنی بر چند جانبه گرایی را مورد تاکید قرار داد.

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به تهدید پدیده شوم تروریسم، افزود: موفقیت جامعه جهانی در مبارزه با تروریسم در گرو حاکمیت قانون، همکاری‌های بین‌المللی موثر و تقویت چندجانبه گرایی است.

نجفی با اشاره به برگزاری کنفرانس منطقه‌ای آلکو در خصوص پیشگیری و مبارزه با تروریسم در تهران در تیر ماه سال جاری تصریح کرد: کشورهای آسیایی و آفریقایی در خصوص مقابله با تروریسم، دارای نگرانی‌های مشترکی هستند.

وی افزود: متاسفانه چند هفته بعد از برگزاری کنفرانس منطقه‌ای آلکو، شاهد ترور رئیس شاخه سیاسی حماس، شهید اسماعیل هنیه، از سوی رژیم صهیونیستی بودیم. این اقدام شنیع، نشانه دیگری از ماهیت تروریستی رژیم اسرائیل است.

معاون وزارت امور خارجه در بخش دیگری از سخنان خود در زمینه نقض مقررات حقوق بین‌الملل در غزه اعلام کرد: با وجود صدور آراء مختلف دیوان بین‌المللی دادگستری و خواست بخش مهمی از جامعه جهانی برای توقف نسل کشی و جنایات اشغالگر، رژیم اسرائیل با وقاحت و شقاوت بیش از پیش، همچنان به قتل و کشتار کودکان و غیر نظامیان ادامه می‌دهد.

نجفی با اشاره به نظر مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری در خصوص اشغال مستمر فلسطین گفت: دیوان بین‌المللی دادگستری نه تنها اشغال مستمر فلسطین و جنایت علیه مردم فلسطینی را نقض حقوق بین‌الملل برشمرده، بلکه ارتکاب تبعیض و آپارتاید علیه فلسطینیان از سوی رژیم صهیونیستی را مورد شناسایی قرار داد.

معاون وزیر امور خارجه در ادامه با بیان اهمیت توجه به ابعاد حقوقی بهره گیری از فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی بر لزوم همکاری و تعامل کشورهای آسیایی و آفریقایی برای مقابله و پیشگیری از جرائم سایبری تاکید کرد.

سازمان حقوقی مشورتی آسیا و آفریقا (آلکو) در سال ۱۹۵۶ توسط تعدادی از کشورهای آسیایی و آفریقایی تاسیس شده و در حال حاضر، ۴۸ کشور عضو این سازمان هستند.

آلکو عرصه تبادل نظرات و دیدگاه‌های کشورهای آسیایی و آفریقایی در موضوعات مختلف حقوقی بین‌المللی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha