به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی، رئیس مرکز اقیانوسشناسی خلیج فارس هدف از انتشار این ویژهنامه که با عنوان Understanding Oceanographic and Ecosystem Characteristics of the Persian Gulf: A Poorly Understood System منتشر شده است را گردآوری تحقیقات پیشرو در زمینه ویژگیهای اقیانوسشناسی و اکوسیستمهای خلیج فارس به عنوان منطقهای بسیار مهم و در عین حال پیچیده، بیان کرد.
مریم قائمی ضمن با اهمیت خواندن منطقه زیست محیطی، اقتصادی و ژئوپلیتیک خلیج فارس، راهاندازی این ویژهنامه را از این جهت که باعث افزایش تکرار نام خلیج فارس در انتشارات معتبر بینالمللی خواهد شد، مهم توصیف کرد و گفت: متاسفانه در سالهای اخیر انتشارات علمی با نام مجعول، افزایش یافته است و لذا نیاز فوری به افزایش مقالاتی که این منطقه را با نام تاریخی خلیج فارس معرفی میکنند، احساس میشود.
قائمی که «ادیتور مسئول» این ویژهنامه را بر عهده داشت، در خصوص این نشریه اظهار کرد: مجله Deep Sea Research Part II: Topical Studies in Oceanography یکی از معتبرترین مجلات در حوزه اقیانوسشناسی است و به انتشار پژوهشهای پیشرو در علوم دریایی شهرت دارد. انتشار شماره ویژه مزین به نام خلیج فارس در این مجله معتبر، یک دستاورد چشمگیر است که اهمیت این منطقه را در مباحث علمی جهانی تقویت میکند.
ارسال مقالات مرتبط به این ویژهنامه، از طریق لینک زیر امکانپذیر خواهد بود.
https://www.sciencedirect.com/journal/deep-sea-research-part-ii-topical-studies-in-oceanography/about/call-for-papers#understanding-oceanographic-and-ecosystem-characteristics-of-the-persian-gulf-a-poorly-understood-system
نظر شما