پوستر اولین آیین اعطای جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد رونمایی شد

تهران- ایرنا- پوستر اولین آیین اعطای جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد در آستانه برگزاری مراسم اختتامیه این جایزه رونمایی شد.

به گزارش گروه علمی ایرنا از دبیرخانه جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد، پوستر ‌آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد به مناسبت آیین اختتامیه این جایزه در دوشنبه (۱۲ آذر) در سالن اجتماعات دکتر ربیعی دانشگاه صنعتی شریف با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری رونمایی شد.

جایزه فناوری و حکمرانی روستا آزاد در ۴ محور فناوری حکمرانی، دیپلماسی نخبگانی، نوآوری سیاستی و فرهنگ حکمرانی به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و با حمایت مراکز دانشگاهی از جمله دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود و برگزیدگان این حوزه‌ها در مراسم اختتامیه معرفی و تقدیر می‌شوند.

نوآوری، خلاقیت و تحول‌آفرینی، مردمی‌سازی و جلب مشارکت عمومی، اقتدارآفرینی، اثربخشی و کارایی، شفاف‌سازی و پاسخ‌گویی، کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری، مشروعیت و وفاق اجتماعی، پایدارسازی و تثبیت نهادی، نفوذ و رقابت‌پذیری بین‌المللی، خدمت‌رسانی عمومی گسترده، عدالت‌محوری و الگوی ایرانی‌اسلامی شاخص‌های ۱۰ گانه داوری جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد را تشکیل می‌دهند.

علاقه مندان جهت حضور در آیین اعطای جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد لازم است در پایگاه اطلاع‌رسانی این جایزه به نشانی www.roostaazadprize.org ثبت نام کنند.

به گزارش ایرنا، معاونت علمی‌، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با مشارکت اندیشکده حکمرانی شریف به همراه گروهی از اعضای هیات‌علمی و دانشمندان و نخبگان جایزه‌ای به نام مرحوم رضا روستا آزاد استاد و رئیس اسبق دانشگاه صنعتی شریف در حوزه فناوری و حکمرانی پایه گذاری کرده اند.

مرحوم رضا روستاآزاد (۱۳۴۰ تا ۱۹ مهر ۱۴۰۱) استاد دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف و رئیس این دانشگاه (۱۳۸۹ تا ۱۳۹۳)، دانش‌آموخته رتبه اول دبیرستان خوارزمی، دانش‌آموخته رتبه اول مقطع کارشناسی از صنعتی اصفهان، کارشناسی ارشد دانشگاه فنی استانبول و دکتری واترلو کانادا بود.

زنده یاد روستاآزاد در زمستان ۱۳۹۶ دچار سکته مغزی شد پس از چند هفته بستری شدن در بیمارستان بهبود یافت و در بهار ۱۳۹۷ به دانشگاه بازگشت. وی عضو هیات مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی بود همچنین در تیرماه ۱۴۰۱ به‌ عنوان رئیس اندیشکده حکمرانی شریف انتخاب شد. وی مهرماه ۱۴۰۱ پس از تحمل یک‌ دوره بیماری در سن ۶۱ سالگی در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) درگذشت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha