به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، امیر حسنزاده روز چهارشنبه در نوزدهمین جشنواره تعاونیهای برتر استان کرمان افزود: کار اقتصادی در استان سخت است و نگاه استان باید به تولید باشد، کمک به واحدهای تولید و تعاونیها در درجه اول اولویت قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه کرمان را باید کرمانیها بسازند، اظهار داشت: توقع ما از اتاق تعاون بیش از این است و باید پرشورتر باشد، فرهنگ تعاونی باید از مدارس آغاز شود، تعاون نتیجه کار تیمی و گفت و گو است که میتواند در هر حوزهای انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان اظهارداشت: تعاونیها باید از تولید سنتی فاصله گرفته و در تولید ارزش افزوده تلاش کنند، صنایع پایین دستی با کمک تعاونیها در استان ایجاد شود.
وی افزود: استان کرمان دارای صنایع معدنی زیادی است که باید شرکتها در راستای افزایش تولید بهتر نیروی انسانی متخصص را آموزش دهند و علاقهمندان به کارآفرینی را کشف و امید به آینده را در جوانان افزایش دهند.
حوزه تعاون، بهترین و بزرگترین مصداق برای تحقق شعار سال است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز در این همایش گفت: حوزه تعاون، بهترین و بزرگترین مصداق برای تحقق شعار سال است، اقتصاد تعاونی اقتصاد مردمیتری نسبت به اقتصاد دولتی و خصوصی است و میتواند سرمایههای سرگردان حوزههای غیرمولد را تجمیع کند.
مجتبی مصباح افزود: بدنه اصلی حوزه تعاون در استان کرمان پرکار است و امید داریم در برنامه هفتم نسبت به بخش تعاون که گرهگشای مشکلات اقتصاد کشور است توجه ویژهای شود.
وی گفت: در استان کرمان حدود پنج هزار و ۶۰۱ تعاونی فعالیت میکنند که فرصتهای شغلی آن ۷۲ هزار و ۱۲۶ نفر است و سهم بین هفت تا هشت درصدی استان را در حوزه اشتغال داریم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان افزود: تعاونیهایی که سال گذشته در استان تشکیل شد با رشد نسبی نسبت به سال قبل آن به ۱۰۲ تعاونی رسیده و از ابتدای امسال ۲۴تعاونی جدید در استان به ثبت رسیده است.
وی گفت: استان کرمان در سطح کشور جزو استانهای برتر در حوزه کشاورزی بوده است و در سالجاری از ۲۱ تعاونی برتر ملی، یک مورد متعلق به استان کرمان بوده است.
نظر شما