۲۲ شهریور ۱۴۰۳، ۰:۰۵
کد خبرنگار: 5418
کد خبر: 85594246
T T
۶ نفر

برچسب‌ها

ناپدید شدن یک جنگنده روسیه بر فراز دریای سیاه

۲۲ شهریور ۱۴۰۳، ۰:۰۵
کد خبر: 85594246
ناپدید شدن یک جنگنده روسیه بر فراز دریای سیاه

تهران-ایرنا- یک جنگنده سوخو-۳۰ اس‌ام روسیه اواخر روز سه‌شنبه بر فراز دریای سیاه از رادار محو شد و این امر نگرانی‌ها در مورد احتمال سقوط این هواپیما را افزایش داد.

به گزارش چهارشنبه شب ایرنا از "نیوز ویک" بر اساس گزارش‌های کانال تلگرامی کریمه ویند به نقل از منابع رسانه‌ای روس، این جنگنده پیش از ناپدید شدن، به سمت اهدافی در اوکراین موشک شلیک کرده بود.

طبق گزارش ها، جنگنده سوخو-۳۰ اس‌ام که یک هواپیمای چند منظوره است، در طول ماموریت خود، چهار موشک ضد رادار به سمت اوکراین شلیک کرد.

پس از ناپدید شدن، ناوگان دریای سیاه روسیه عملیات جستجو و نجات را آغاز کرد. به گزارش کریمه ویند، بالگردهای پایگاه هوایی کاچا بلافاصله به منطقه اعزام شدند تا این جنگنده را پیدا کنند.

طبق گزارش ها، تیم ها در طول جست و جو، یک لکه نفتی بزرگ به قطر تقریباً ۳ کیلومتر را در منطقه جستجوی تعیین شده شناسایی کردند. علاوه بر این، طبق گزارش ها، بقایایی که گمان می رود از هواپیما باشد، کشف شده است که شامل یک بال می باشد.

با وجود گزارش ها، بازیابی لاشه هواپیما تاکنون ناموفق بوده است و سرنوشت هواپیما و خدمه آن همچنان نامشخص است.

برخی منابع ادعا کرده اند که این جنگنده ممکن است توسط یک موشک هدایت شونده قابل حمل که از یک قایق در دریای سیاه شلیک شده است، سرنگون شده باشد.

دولت روسیه هنوز به صورت رسمی در خصوص این حادثه اظهار نظر نکرده است.

به گزارش ایرنا، سوخو سو-۳۰ یک جنگنده برتر هوایی دوموتوره و چندمنظوره ابرمانورپذیر و دوسرنشین است که شرکت هوانوردی سوخو در روسیه طراحی کرده‌است. این جنگنده برای عملیات در تمام شرایط آب و هوایی و برای انجام مأموریت‌های هوا به هوا و هوا به سطح طراحی شده‌است.

جنگنده بمب‌افکن سوخو-۳۰ در حقیقت نمونه پیشرفته‌تر جنگنده سوخو-۲۷ است. سوخو-۳۰ علاوه بر ایفای نقش برتری هوایی، توانایی درگیری با اهداف زمینی و همچنین حمل فهرست گسترده‌ای از تسلیحات گوناگون را داراست. این هواپیما، دارای سامانهٔ «خلبان خودکار» در تمام مراحل پرواز، از جمله پرواز کم ارتفاع یا پرواز کروز است. برد عملیاتی این جنگنده ۱۵۰۰ کیلومتر است که با مخزن اضافی سوخت، به ۳۰۰۰ کیلومتر هم می‌رسد که با به‌کارگیری روش سوخت‌گیری هوایی می‌توان برد آن را تا ۵۲۰۰ کیلومتر (۳۲۰۰ مایل) نیز افزایش داد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha