میزان بلانکیت در قند، شکر و نبات/ اطلاعات فضای مجازی قابل استناد نیست

تهران- ایرنا- مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه اطلاعات فضای مجازی قابل استناد نیست؛ در خصوص میزان بلانکیت (ترکیبات گوگردی به عنوان دودی کردن محصول، افزایش طول عمر -نگه دارنده- و رنگ زدایی در قند، شکر و نبات) توضیحاتی داد.

به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، دکتر عبدالعظیم بهفر گفت: سدیم هیدروسولفیت با نام تجاری بلانکیت یک ترکیب گوگردی است که در صنعت تولید غذا ترکیبات گوگردی به عنوان دودی کردن محصول، افزایش طول عمر (نگه دارنده) و رنگ زدایی استفاده می‌شود.

وی افزود: در کارگاه‌های تولیدی نبات به منظور ایجاد رنگ سفید محصول و همچنین ظاهر بهتر آن از بلانکیت استفاده می‌شود.

بهفر ادامه داد: نتایج مطالعاتی که به منظور بررسی مقادیر باقی مانده بلانکیت در قند، شکر و نبات‌های تولیدی کارگاه‌ها انجام شد؛ نشان داده است که در هیچکدام از بلانکیت های استفاده شده به عنوان افزودنی در فرآوری تولید نبات و قند و شکر و نمونه‌های گرفته شده، غلظت بلانکیت بیشتر از حد تعیین که در قند و نبات ۱۰ میلی گرم بر کیلوگرم و شکر ۱۵ میلی گرم بر کیلوگرم، نبود.

وی افزود: بیشترین و کمترین مقدار بلانکیت به ترتیب ۹.۳۳۸ و ۱.۵۳ میلی گرم بر کیلوگرم بود.

میزان بلانکیت در قند، شکر و نبات/ اطلاعات فضای مجازی قابل استناد نیست

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: نتیجه بیانگر میزان کم بلانکیت موجود در قند، شکر و نبات بوده است که دلیل آن نیز به ارائه آموزش و نظارت‌های مکرر ارزیابی شد، پس قاطعانه اعلام می‌شود میزان بلانکیت در نمونه‌ها کمتر از حد مجازی بود که شایعات به آن دامن می‌زنند.

بهفر افزود: امروزه به دلیل دسترسی آسان به ابزار اطلاع رسانی در فضای مجازی، شاهد تولید محتواهای بی شمار در مقوله‌های مختلف از جمله مباحث مرتبط با حوزه سلامت و غذا هستیم که طبیعتاً مطالب مورد بحث به لحاظ علمی، فنی و تخصصی مورد تأیید نیستند.

وی گفت: منطقی و آسان‌ترین راه پیگیری مطالب، از حوزه‌های تخصصی است لذا به عنوان یک پیشنهاد مهم تاکید می‌شود به هیچ وجه فضای مجازی پیوست انتخاب و تصمیم گیری قرار نگیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha