به گزارش روز شنبه روابط عمومی کنگره بانوان تاثیرگذار یزد، " مصطفی فارویی" در جمع مدیران کارگروه های استانی این کنگره که در سالن جلسات مرکز جامع سلول های بنیادی یزد برگزار شد با اشاره به این که اولین دوره کنگره ملی بانوان تاثیرگذار در سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را آغاز کرد افزود: در اولین دوره، ۱۴ هزار بانوی ایرانی شرکت کرده اند.
وی همچنین به توسعه کمیته ها در دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار در مقایسه با کنگره اول اشاره و اظهار کرد: در دبیرخانه دومین کنگره، ۲ هزار حکم در بخش های مختلف برای سراسر کشور صادر شد که اقدام بی نظیر به شمار می آید.
فارویی خاطر نشان کرد: همزمان با برگزاری اولین دوره کنگره در سال ۱۴۰۱، در ۱۵ استان نیز کنگره استانی برگزار شد و در دومین سال، تاکنون کنگره استانی در ۲۴ استان برگزار شده است.
وی معرفی الگوهای موفق در حوزه بانوان به عنوان الگوی سوم زن مسلمان به نسل جدید دانست و تاکید کرد: برگزاری این کنگره کمک می کند تا دختران سرزمین ما و نسل جدید بدانند که میتوانند در کنار نقش مادری و همسری به فعالیتهای هنری، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، ورزشی و غیره نیز بپردازند.
عضو شورای ملی سیاستگذاری کنگره بانوان تاثیرگذار استمرار و تداوم این کنگره را بسیار مهم دانست و یادآور شد: نقاط قوت، ضعف و مشکلات هر دو دوره کنگره شناسایی شده و انشاالله در کنگره سوم رفع و سومین دوره کنگره به صورت کاملا مردمی برگزار خواهد شد.
دومین کنگره ملی بانوان تاثیر گذار در هشت عرصه علمی، پژوهشی و فناوری، سیاستگذاری و حکمرانی، گفتمانسازی و رسانه، فعالیتهای اجتماعی، اقتصاد و کارآفرینی، تعلیم و تربیت، فرهنگ و هنر و ورزش برگزار شد.
نظر شما