به گزارش ایرنا از وزارت جهادکشاورزی، حسن خمیس آبادی افزود: در همین مدت، ارزش افزایش تولید و جلوگیری از خسارات نیز ۴۲۰ میلیارد تومان برآورد شده که در این زمینه نیز اثربخشی پژوهشگران علوم دامی انکارناپذیر است.
رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، افزایش تولید در محصول نهایی و واسطهای را ۲ هزار تن برآورد کرد و اظهار داشت: دانشمندان عرصه دامپروری، توانستهاند طی یک دوره ۱۰ ساله، میزان مصرف مواد اولیه را تا ۲۱۸ هزار تن کاهش دهند و به همان نسبت، برای حداقل ۷۵۰ نفر اشتغال ایجاد کنند.
وی با بیان این که یکی از وظایف موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، کمک به بهبود کیفیت محصولات دامی است، تصریح کرد: با توسعه تولید محصولات دامی با ارزش افزوده مانند شیرهای تخصصی، گوشتهای ارگانیک و فرآوردههای لبنی خاص، امکان افزایش درآمد دامداران فراهم شده است.
سهم ۱۷ درصدی ایران از صادرات شیر و لبنیات در قاره آسیا
خمیس آبادی گفت: فرآوردههای لبنی یکی از مهمترین کالاهای صادراتی بخش کشاورزی است که سهم عمدهای در ارزآوری کشور دارد به طوری که طبق آخرین آمارهای سازمان فائو، ایران بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در آسیا در سال میلادی گذشته بوده است.
رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور اضافه کرد: کل صادرات شیر و لبنیات کشورهای قاره آسیا در سال گذشته بالغ بر ۹ میلیون تن بوده و ایران سهم ۱۷ درصدی از این صادرات داشته است.
نظر شما