به گزارش ایرنا، دکتر محمود الهام بخش، روز دوشنبه در نشست تاریخ یزد که به مناسبت روز شعر و ادب فارسی و بزرگداشت استاد شهریار برپا شد با بیان اینکه برای بهبود کیفیت شعر باید از سوی جامعه مطبوعاتی و انتشاراتی، اعراب گذاری برای اشعار انجام شود، گفت: امروزه به دلیل مطالعه کم، سواد خواندن نیز کمتر شده است و به خیلی از شاعرها پیشنهاد دادم که در کنار نسخه مکتوب نسخه صوتی اشعار خود را نیز ارائه کنند.
وی با بیان اینکه شعر برای رونق و رواج به موسیقی و آواز نیز وابسته است، افزود: باید اشعار خوب یزد را با آواز و موسیقی خوانده و رواج دهیم و همچنین خوشنویسان اشعار خوب را با خط زیبای خود نوشته و رونق دهند و باید بین سه هنر شعر، موسیقی و خوشنویسی اتحاد برقرار باشد.
الهام بخش با بیان اینکه تابلوهایی از اشعار زیبا باید در سطح شهر قرار گیرد، ادامه داد: البته ضروری است که همانند شورای نامگذاری معابر شهر شورایی نیز برای نظارت بر این اشعار تشکیل شود.
این استاد ادبیات به اشعار وحشی بافقی و جیهون یزدی از شاعران یزدی اشاره کرد و گفت: ضروری است تیم های شعر خوانی با حضور جوانان استان تشکیل شده و حافظه این جوانان از اشعار سنجیده و خوب پر شود.
سید حسین شهاب رضوی، دیگر استاد ادبیات فارسی نیز در این نشست با بیان اینکه ویژگی های خاص زبان فارسی در دیگر زبان های رایج دنیا دیده نمی شود، گفت: در این زبان می توان اجزای جمله را جا به جا کرد و این به نبوغ شاعران ایرانی افزوده است.
نظر شما