به گزارش خبرنگار ایرنا، روح الله شکری سهشنبه به خبرنگاران گفت: کنترل و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی با هدف بهبود وضعیت بهداشتی مراکز، حفظ و ارتقاء سلامت و امنیت غذایی، میتواند گامی به سوی دستیابی به جامعهای سالم باشد.
وی افزود: در راستای اجرای طرح تشدید بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در آبادان، کارشناسان بهداشت محیط موفق به کشف، توقیف و معدومسازی بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم انواع نوشیدنی، کمپوت، نودل و روغن زیتون غیرقابل مصرف و تاریخ گذشته در آبادان شدند.
رییس مرکز بهداشت آبادان اظهار کرد: در بازدید مشترک کارشناسان این مرکز و اداره دامپزشکی، ۳۰۰ کیلوگرم ماهی فاسد و غیرقابل مصرف نیز کشف و معدوم شد.
شکری بیان کرد: کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت در راستای حفظ و ارتقای سلامت مردم با انجام بازرسیهای مستمر و شبانهروزی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بر وضعیت بهداشتی این مراکز در چارچوب دستورالعملهای بهداشتی نظارت دارند.
وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، به صورت ۲۴ ساعته میتوانند با سامانه تلفن گویای ۱۹۰ تماس حاصل کنند یا با مراجعه حضوری به مرکز بهداشت موارد را اعلام کنند تا با متخلفان بهداشتی برخورد شود.
۲۹۶ هزار و ۹۲۰ نفر در آبادان از خدمات ۱۰ مرکز شهری ۱۱ مرکز روستایی ۱۳ پایگاه بهداشتی و ۴۴ خانه بهداشت زیر مجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان بهره مند هستند.
۶۰۷ هزار نفر از خدمات ۳۰مرکز شهری، ۱۸ مرکز روستایی، ۱۳۲ خانه بهداشت و ۱۲ پایگاه سلامت در شهرستانهای زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان شامل آبادان، خرمشهر و شادگان بهرهمند هستند.
نظر شما