به گزارش ایرنا، رویترز نوشت که آمریکا آزمایش بمب هدایت شونده "کوییک سینک" را افزایش داده است. این سلاح یک بمب ارزان قیمت است که در حجم انبوه تولید خواهد شد و مجهز به یک کیت ارزان قیمت "جی پی اس" (مکان نما) و جستجوگر اهداف متحرک خواهد بود. نیروی هوایی آمریکا ماه گذشته با استفاده از بمب افکن رادارگریز "بی ۲" با پرتاب کوییک سینک یک کشتی هدف را در خلیج مکزیک هدف قرار داد.
به گفته کارشناسان، چین در مقایسه با آمریکا همچنان از مزیت برخورداری از تعداد انبوه موشک های ضد کشتی برخوردار است و امکان استقرار آنها را در خاک خود دارد. با این حال با تولید فراوان کوییک سینک، این فاصله کاهش خواهد یافت. چین نوسازی ارتش خود را در دهه ۱۹۹۰ آغاز کرد و اکنون حدود ۳۷۰ فروند کشتی جنگی در اختیار دارد.
رویترز ضمن اشاره به نیاز فرماندهی اقیانوس هند و اقیانوس آرام ارتش آمریکا به هزاران فروند بمب کوییک سینک به نقل از مدیر اجرایی یک شرکت آمریکا سازنده مهمات نوشت: پرتاب انبوه مهمات مقرون به صرفه پدافند کشتی های چینی را منکوب خواهد کرد.
در چنین سناریویی، ارتش آمریکا از موشکهای ضد کشتی دوربرد (LRASM) یا موشکهای SM-۶ برای هدف قرار دادن ناوهای چینی و رادارهای آن استفاده کرده و سپس این شناورها را با سلاح های ارزانی مانند کوییک سینک بمباران می کند.
استقرار سلاح های ضد کشتی در نقاطی مانند فیلیپین، بخش وسیعی از دریای چین جنوبی را در برد آنها قرار می دهد. چین ۹۰ درصد از دریای چین جنوبی را قلمرو خود می داند، اما تایوان و پنج کشور آسیای جنوب شرقی با این موضوع مخالفند.
نظر شما