به گزارش روز سهشنبه ایرنا؛ حجت الاسلام و المسلمین غفوری به مناسبت هفته وحدت به دیدار خانواده امام جمعه فقید اهل سنت کرمانشاه رفت و در سخنانی با تبریک هفته وحدت و ولادت پیامبر گرامی اسلام (ص) و ولادت امام جعفر صادق (ع) به شناخت و ارادت خود به مرحوم ماموستا محمدی اشاره کرد و افزود: بنا داشتم در یک مناسبتی برای اینکه یاد خیری از زحمات و تلاش های مرحوم ماموستا محمدی کنیم و فاتحه ای بخوانیم، خدمت شما برسم تا اینکه در هفته وحدت این توفیق حاصل شد.
وی اظهار کرد: با شناخت و آشنایی که از مرحوم ماموستا محمدی داریم، قدردان زحمات و تلاش های طولانی آن مرحوم در خدمت به مردم، اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی هستیم.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه در ادامه گفت: مرحوم ماموستا محمدی مسیر حضرت امام رضوان الله علیه و این پرچمی را که حضرت امام (ره) بلند کردند را واقعا با اعتقاد و با توجه به همه جهاتش و با وجود همه مشکلات در این سال ها ادامه دادند و پرچم دار نهضت امام خمینی (ره) در منطقه بود.
«احمد محمدی» معاون مرکز بزرگ اسلامی استان کرمانشاه نیز در این دیدار به نقش موثر مرحوم ماموستا محمدی در وحدت اقوام و مذاهب در روند پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: در زمان قبل از شکل گیری انقلاب اسلامی آن مرحوم ماموستا محمدی نقش بسیار پررنگی در منطقه سرپل ذهاب و قصرشیرین داشت و در واقع پرچم دار و پیش قراول بسیاری از فعالیت ها و مبارزات آن منطقه در شکل گیری انقلاب اسلامی بود.
«مهدی محمدی» فرزند مرحوم ماموستا محمدی نیز گفت: پدر بنده نقطه محوری و مرکز ثقل بین برادران اهل تسنن و اهل تشیع در استان کرمانشاه بودند و مشی وی همواره همدلی، وفاق و برادری بوده است.
وی همچنین افزود: محروم ماموستا محمدی در حقیقت تمام عمرشان را بر این گذاشتند که بتوانند این وحدت، همدلی و همگرایی را در استان کرمانشاه تقویت کنند و فکر می کنم تاثیر خیلی عمیقی هم در استان گذاشتند و این برادری و دوستی که از سالهای قبل در میان اهل تسنن و اهل تشیع در استان کرمانشاه وجود داشته به همت افرادی چون ایشان روز به روز بهتر و قوی تر شده است.
به گزارش ایرنا، ماموستا مُلا محمد محمدی امام جمعه اهل سنت کرمانشاه بیستم مرداد ۱۳۹۹ در ۷۹ سالگی براثر بیماری در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه درگذشت.
ماموستا محمدی اهل شهرستان روانسر استان کرمانشاه است و از سال ۱۳۷۸ تا ۱۳۹۹ امام جمعه اهل سنت شهر کرمانشاه را بر عهده داشت.
ماموستا محمدی از موسسین شورای افتاء اهل سنت کرمانشاه است و در سال ۱۳۷۱ با پایان یافتن جنگ تحمیلی در حکمی از سوی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان کرمانشاه به امامت جمعه اهل سنت در سرپل ذهاب منصوب شد و تا مهر ۷۷ در این شهر به انجام مسوولیت دینی و فرهنگی خویش اشتغال داشت.
مرحوم ماموستا محمدی هر هفته در مسجد امام شافعی (رض) شهر کرمانشاه نماز جمعه مسلمانان اهل سنت را اقامه میکرد.
به ابتکار حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی از ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول به عنوان هفته وحدت نامگذاری شده است.
به روایت اهل سنت ۱۲ ربیع الاول سالروز ولادت حضرت محمد (ص) است و اهل تشیع معتقدند که آن حضرت در ۱۷ ربیع الاول متولد شده است.
در استان کرمانشاه که بیش از ۲۴ هزار کیلومتر مربع وسعت دارد؛ حدود ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان و بیش از ۲ هزار و ۵۹۵ روستا سکونت دارند که از این تعداد نیمی از جمعیت در مرکز استان زندگی می کنند.
این استان بافتی قومی و مذهبی دارد و اقوام کُرد، لک، جاف و ترک و همچنین مذاهب و فرق اهل تسنن، تشیع و اهل حق در آن سکونت دارند.
به دلیل تنوع قومی و مذهبی و وجود خُرده فرهنگ های فراوان از استان کرمانشاه به عنوان هندوستان ایران نام می برند، کرمانشاه از پیشینه تاریخی نیز برخوردار است و سنگ نوشته ها و بناهای تاریخی دوران قبل از اسلام و دیگر دوره های تاریخی نشان از وجود فرهنگ و تمدن در این دیار دارد.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما