به گزارش خبرنگار ایرنا سید سیامک موسوی روز سهشنبه در سومین جشن مهر سینمای ایران که در سینما کیو برگزار شد، اظهار کرد: سینمای لرستان، چون قلههای بلند و سترگی مانند قلل سفیدکوه، سر به آسمان کشیده است.
وی با بیان اینکه پایهگذاران سینمای لرستان در این برنامه حضور دارند، گفت: سینمای لرستان مرهون زحمات و از خودگذشتگی کسانی است که با امکانات ناچیز و دست خالی از اواخر دهه چهل کار خود را آغاز کردند و آثار درخشانی را تولید و بزودی در کشور خود را نشان دادند.
موسوی ادامه داد: سینمای لرستان خیلی سریع جایگاه خود را بین جشنوارهها پیدا کرد و در این میان استاد ناصر غلامرضایی متحمل سختیها و زحمات زیادی شد.
عضو هیات مدیره انجمن مفاخر لرستان اضافه کرد: وی پایهگذار پلهای است که حال ما روی آن قرار گرفتهایم.
به گفته وی بانجابتترین و فرهنگیترین سینما در لرستان با زحمات استادانی چون غلامرضایی، حجت رشنو، محمدرضا گوهری، مرحوم محمود یاراحمدی ساخته شده است.موسوی افزود: همچنین بعد از انقلاب اسلامی نیز فرهیختگانی چون استاد خسرو اسدی بودند که ما را آموزش دادهاند و زحمات زیادی برای سینمای لرستان کشیدهاند.
لزوم ایجاد موزه سینمای لرستان
پیشکسوت لرستانی سینمای ایران با تاکید بر اینکه باید فرهنگ و زبان مادری خود را احیا کنیم، گفت: این روزها بحث ثبت جهانی دره خرمآباد در میان است اما چرا به فرهنگ و آثار بومی استان توجهی نمیشود.
ناصر غلامرضایی گفت: اکنون فیلمها و آثاری که ساخته شدهاند کجا هستند؟! چرا موزهای برای آنان اختصاص داده نشده است!؟
وی ادامه داد: تاریخ باید گفته شود و حداقل کار ممکن، بازسازی فیلمهای کوتاهی است که قبلا ساخته شدهاند و برخی سینماگران جوان تلاش میکنند که این آثار را در اروپا به نمایش درآورند.
نظر شما