صهیونیسم بین الملل یکی از آفات دامنگیر دنیای اسلام است +فیلم

جیرفت- ایرنا- امام جمعه اهل سنت شهر رمشک شهرستان قلعه‌گنج گفت: سه آفت بزرگ دامنگیر جهان اسلام شده که شامل استعمار غربی سرمایه داری، سوسیالیسم و صهیونیسم بین المللی است.

به گزارش ایرنا مولوی حسن رمشکی شامگاه جمعه در جشن وحدت شهر رمشک اظهار کرد: صهیونیسم می خواهد در نتیجه نفوذ، زهر اختلاف میان جهانیان به ویژه جهان اسلام پاشیده و همه را زیر سلطه و سیطره خودش قرار دهد.

وی ادامه داد: بیش از هر عصر و زمانی نیاز به اتحاد، وحدت و همدلی داریم از مکرهای دشمن صهیونیسم آشوبگر در امان باشیم.

مولوی رمشکی افزود: با توجه به مشکلاتی که مسلمانان با آن دست و پنجه نرم می کنند بیش از هر عصری نیاز است که مسلمانان متوجه شرایط باشند.

وی یادآور شد: مسلمانان الگویی همچون حضرت رسول اکرم(ص) دارند و با پیروی و تاسی می توانند مانع تمام مکرها و حیله‌های دشمن شویم.

وحدت یک راهبرد برای نسل های آینده ما است

فرماندار قلعه گنج هم در این آیین گفت: اختلافات قومی، قبیله ای، نژادی، خانوادگی و طایفه ای ضد توسعه آینده منطقه ما است به همین دلیل وحدت نه یک تاکتیک بلکه یک راهبرد و یک استراتژی برای آینده نسل های ما است.

محمد فلاح کهن ادامه داد: منطقه رمشک دارای تمدن هفت هزارساله است و دین اسلام هم آن را غنا بخشید. 

وی تاکید کرد: جام گفتگوی تمدن ها که در رمشک کشف شده افتخار همه ما است و این تمدن را به دنیا باید بشناسانیم. 

وی افزد: در منتهی الیه استان کرمان و منطقه رمشک نیاز به ایجاد یک بخش جدید داریم که این آخرین منطقه رشد کرده و شکوفا بشود.

فلاح کهن اضافه کرد: بیشترین پروژه های عمرانی و بیشترین بودجه نسبت به مراکز سایر دهستان های شهرستان قلعه گنج در منطقه رمشک هزینه شده است.

وی گفت: یک پروژه روکش آسفالت به طول ۴۵ کیلومتر در محور قلعه گنج به منوجان داشتیم اما اولویت روکش آسفالت را برای منطقه رمشک گذاشتیم و مسیر روستای صولان به رمشک را روکش آسفالت انجام دادیم.

فلاح کهن بیان کرد: پروژه آبرسانی به ۳۵ روستای منطقه رمشک که بیش از ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد را در دفتر وزیر با حضور نماینده پیگیری کردیم و یک هزار میلیارد ریال توسط وزیر سابق نیرو برای اجرای این پروژه اعتبار گذاشته شد. 

وی افزود: تفاهم نامه امضا شد و حدود ٧٠٠ میلیارد ریال هزینه های حفر ٢ حلقه چاه در اطراف روستاهای رمشک و انتقال آن به شهر رمشک نیز به کمک و همکاری بنیاد مستضعفان قرار است انجام شود. 

فرماندار قلعه‌گنج ادامه داد: مابقی اعتبار که ۴۰۰ میلیارد ریال است نیز توسط اداره کل آب و فاضلاب تامین خواهد شد.

فلاح کهن ادامه داد: ما یک گله ای هم به اداره کل راهداری جنوب کرمان داریم و آن انتخاب کردن پیمانکاری است که توانایی به سرانجام رساندن جاده رمشک به کتیج را ندارد و از رییس دادگستری و مسئولان قضایی شهرستان می‌خواهیم در موضوع پروژه نیمه تمام جاده رمشک به کتیج که سال ها است معطل مانده و دغدغه مردم رمشک است ورود کنند.

به گزارش ایرنا، آخرین شهر در محدوده شهرستان قلعه گنج در جنوبی‌ترین نقطه استان کرمان و همجوار استان سیستان و بلوچستان، با فرهنگ های خاص خود، رَمِشک نام دارد.

رمشک از سال ۱۳۹۷ به شهر تبدیل شده است و برابر آمارها چهار هزار و ۶۰۰ نفر جمعیت دارد و اکثریت جمعیت آن نیز اهل سنت بوده و به زبان بلوچی گفت و گو می کنند.

شهرستان قلعه گنج هم در فاصله ۴۵۰ کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha