به گزارش ایرنا، روابط عمومی شورای اسلامی شهر اصفهان روز یکشنبه به نقل از رسول میرباقری افزود: این پیادهروها در دورههای مختلف مدیریت شهری در سال های گذشته بهسازی شدند.
وی تاکید کرد: پیادهروهای شهر باید بهگونه ای باشد که همه شهروندان بهویژه افراد با ناتوانیهای جسمی بتوانند بهراحتی از آنها استفاده کنند.
وی ادامه داد: یکی از محورهای اصلی پیادهراه اصفهان از خیابان حافظ آغاز شده است و تا میدان امام(نقش جهان)، خیابان سپه و میدان امام حسین(ع)(دروازه دولت) ادامه دارد.
رییس کمیسیون عمران شورای شهر اصفهان با اشاره به اجرای موفق پروژه پیادهراه چهارباغ در اصفهان تصریح کرد: اجرای پیادهراهها همچون «چهارباغ» ابتدا با نگرانیهایی از سوی کسبه همراه بود اما در زمان حاضر آنان از این پروژه رضایت کامل دارند.
میرباقری خاطرنشان کرد: این محور بهعنوان یک ابرپروژه در شهرداری اصفهان اجرا شد و بسیاری از مجامع عمومی و خصوصی جهان آن را بهعنوان یک پروژه موفق تحقیق و تایید کردهاند.
وی با اشاره به افزایش جمعیت و ترددهای شهری و تاکید بر ضرورت توجه به پیادهمحور شدن شهرها اظهار کرد: نمیتوانیم تنها به گسترش شبکه معابر فکر کنیم بلکه باید بهجای خودرو به محوریت مردم و افراد پیاده در شهرسازی توجه داشته باشیم.
رییس کمیسیون عمران شورای شهر اصفهان با اشاره به اهمیت شهرها در جهان امروز افزود: اصفهان در زمینه توسعه طرحهای پیادهمحور پیشقدم بوده و در دورههای مختلف مدیریت شهری به پیادهمحور و انسانمحور بودن آن توجه ویژهای شده است.
میرباقری با تاکید بر لزوم انجام اقدامات برای کاهش تردد و سفرهای درونشهری تاکید کرد: برای تحقق این اهداف باید بستههای حمل و نقل عمومی توسعه پیدا کند و مردم به سمت استفاده از آن گرایش پیدا کنند.
به گزارش ایرنا، کلانشهر اصفهان ۲۰۰ محله در ۱۵ منطقه شهرداری و بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما