آیت‌الله علم‌الهدی: نماز محور اصلی فعالیت‌های آموزشی و پرورشی دانش‌آموزان قرار گیرد

مشهد-ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: نماز به عنوان محور اصلی تمام حرکت‌ها و فعالیت‌های آموزشی و پرورشی می‌تواند ضامن اجرای تمام فضایل و موقعیت‌های برجسته دانش‌آموزان در عرصه زندگی باشد.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی روز یکشنبه در آیین افتتاحیه طرح مدارس امین «نوع یک» دبیرستان توحید مشهد و زنگ نماز با بیان اینکه این برنامه سنت بسیار ارزشمند و ارزنده‌ای است، افزود: نماز محور ایمان و بندگی خداست، اگر ما تنها نماز خواندیم و تلاشی برای اقامه کردن آن انجام ندادیم، عبادت ما بی‌نتیجه است؛ منظور از اقامه کردن نماز ترک هرچه خداوند آن را نهی کرده و عمل به هر آنچه خداوند آن را تکلیف کرده، است.

وی با بیان اینکه قرآن کریم در خصوص نماز همیشه به اقامه این فریضه و نه‌تنها قرائت نماز تأکید کرده است، بیان کرد: منظور از اقامه نماز این است که نماز به عنوان یک پرچم و علم در عرصه رفتاری انسان نصب می‌شود و بندگی خداوند محور زندگی قرار می‌گیرد.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه خداوند متعال هیچ معصیت و گناهی را به جز ترک نماز به کفر نسبت نداده است، ادامه داد: زیرا کفر به معنای انکار خداوند در دو محور اعتقادی و رفتاری است، لذا در حوزه رفتاری نیز بندگی نکردن خداوند متعال کفر به حساب می‌آید.

وی گفت: این وضعیت که تنها دانش آموزان در عرصه علمی بدون محتوای دینی پرورش و رشد پیدا کنند، تربیتی بی‌نتیجه و بی‌ثمری است، بنابراین با توجه به فرزانگی نسل نوجوان امروز که از استعداد و توانایی بیشتری در زمینه تعلیم و آموزش دیدن برخوردار هستند، شایسته است که محتوای دینی در کنار محتوای علمی قرار بگیرد تا شاهد رشد نسلی از انسان‌های آرمانی باشیم.

آیت‌الله علم‌الهدی اظهار کرد: همچنین می‌توانیم بهتر در عرصه پیشرفت‌های علمی و بلندپروازی‌های آموزشی از این نسل بهره‌برداری کنیم، اگر محتوای علمی با مفاهیم دینی همراه باشد، رشد ارزشی بسیار خوبی را به همراه دارد که می‌تواند برای جامعه و نظام اسلامی مثمر ثمر باشد.

وی در ادامه به کمبود زیرساخت‌های نمازخانه‌ها در مدارس استان خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: امیدواریم هر چه زودتر این زیرساخت‌ها از قبیل فضای نمازخانه و تجهیزات لازم در مدارس فراهم شود.

طرح مدارس «امین»، طرحی است که روحانیون نزدیک به ۳۰ ساعت در هفته، در مدارس فعالیت فرهنگی و تربیتی داشته باشند و برای این هدف روحانیون باید متناسب با نیازهای پایه های تحصیلی ابتدایی و متوسطه اول و دوم آموزش دیده و گزینش شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha