به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف نوری روز دوشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان در ساری اظهار کرد: برخی از واحدهای تولیدی که بدون مطالعه واحدی را راه اندازی کردند با چالش جدی مواجه شدند.
وی گفت: این واحدها وام هایشان در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در چند مرحله تمدید می شود اما مشکل این واحدها همچنان حل نشده باقی می ماند.
نوری با اشاره به این مطلب که تمدید چند باره وام بانک ها را تحت فشار قرار خواهد داد، اظهار کرد: با توجه به این که مصوبات ستاد تسهیل به طور قانونی حتمی باید اجرا شود بانک ها مجبور به پذیرش آن هستند.
استاندار مازندران گفت: برخی از سرمایه گذاران فقط صرف داشتن زمین را دلیلی برای راه اندازی یک واحد تولیدی ندانند بلکه به بازار فروش آن محصول هم توجه کنند.
وی با اشاره به این مطلب که برخی از محصولات کشاورزی مازندران حتی به اندازه قیمت تمام شده تولید به فروش نمی رسد، اظهار کرد: واحدهای تولیدی باید قبل از سرمایه گذاری طرح توجیهی، فنی و اقتصادی خود را به دقت بررسی کنند.
نوری گفت: در تهیه سند آمایش باید به گونه ای برنامه ریزی شود که سرمایه گذار برای اجرای طرح خود توجیه اقتصادی داشته باشد تا دوباره پرونده آنها چند بار در ستاد تسهیل ورود نکند.
این مقام مسوول تصریح کرد: بر اساس سند آمایش می توانیم نیازها و ضرورت های استان را مطرح و سرمایه گذاران در آن بخش ورود کنند.
نظر شما