به گزارش ایرنا، اصغر عطایی روز سهشنبه با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ١٣۴ خانه محیط زیست، در سرای محلات، مساجد، پایگاههای بسیج و مدارس با پیگیری و نظارت این اداره کل در سطح مناطق ۲۲گانه راهاندازی شده است اظهار کرد: اکنون ٢۵٢ خانه محیط زیست در شهر تهران فعالیت دارند.
وی با تاکید بر سیاستگذاری اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار و بهرهبرداری از خانه محیط زیست در ۳۵۴ محله شهر تهران تا پایان سال جاری گفت: یکی از بسترهای اصلی برای مردمیسازی فعالیتهای محیط زیستی خانههای محیط زیست است که گفت وگو، بحث، چالش و مطالبهگری در این خانهها منجر میشود سواد و دانش محیط زیستی مردم افزایش پیدا کند و در نهایت ارتقای سطح کیفی محیط زیست شهر تهران را به همراه دارد.
عطایی ادامه داد: از این رو در راستای سیاستهای مردمیسازی فعالیتهای محیط زیست، یکی از برنامههای اصلی اداره کل محیط زیست، توسعه راهاندازی و بهرهبرداری از خانههای محیط زیست در سطح محلات است.
وی یادآور شد: آموزش همگانی، اثربخش و میدانی گروهها و مخاطبان اثرگذار اجتماعی مانند مراکز دولتی، غیردولتی و آحاد جامعه، نهادینهسازی رفتار شهروندی و جلب مشارکت آنها و ایجاد و توسعه مهارتها برای حفظ محیط زیست، از کارکردهای خانههای محیط زیست خواهد بود.
خانههای محیط زیست منطقه ۹ در مدار بهرهبرداری
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۹ تهران، با اشاره به اهمیت آموزش، اطلاعرسانی و آگاهیبخشی جامعه در زمینه مسائل زیست محیطی گفت: با تلاش همکاران در اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری منطقه چهار خانه محیط زیست جدید راهاندازی شد تا با انجام فعالیتهای آموزشی با موضوعات مختلف این حوزه در اختیار شهروندان قرار گیرد.
سیاوش زابلی افزود: شهروندان با حضور در این خانهها علاوه بر عضویت رایگان و شرکت درکارگاههای آموزشی زیستمحیطی، اطلاعات و آگاهی خویش را در زمینه مهمترین مسائل زیست محیطی افزایش داده و به عنوان عضو انجمن دوستداران محیط زیست منطقه ۹ دراجرای برخی برنامهها و طرحها با مدیریت اداره محیط زیست همکاری و مشارکت می کنند.
وی یادآور شد: خانههای محیط زیست افتتاح شده در مراکز تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز بوستانهای المهدی و فتح، سرای محله سرآسیاب به مهرآباد جنوبی و مسجد علیبنموسی الرضا(ع) با هدف آگاهیبخشی و جلب مشارکت شهروندان در راستای حل معضلات محیط زیستی شهروندان به بهرهبرداری رسید.
نظر شما