به گزارش ایرنا، جواد قناعت سه شنبه شب در گفت و گوی رسانه ای اظهار کرد: گروههای تخصصی بهداشت و ایمنی (HSE) و امداد و نجات به منطقه و کانون اصلی انفجار که باعث این حادثه بزرگ و غمناک شده، رسیده اند.
وی ادامه داد: قبل از آن، امدادگران یکسری کارهای پیشدستانهای انجام دادند، اینکه مسیر ریل را پاکسازی کردند و واگنهایی که بر اثر انفجار و تخریب واژگون شده و زیر آوار بود را بیرون آوردند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه اینک مسیر ریل برای واگن و انتقال خاکها راحت تر و تسهیل شده است تصریح کرد: گروههای امداد و نجات از ۲ جبهه وارد منطقه و کانون اصلی انفجار در بلوک C شدهاند.
وی با تاکید بر اینکه عملیات امداد و نجات به شکل مستمر تا یافتن همه معدنکاران ادامه خواهد داشت عنوان کرد: گروههای امدادی و اورژانسی روی زمین مستقر و آمادهباش هستند.
قناعت ادامه داد: گروههای تخصصی در عمق زمین مجهز و تجهیز هستند البته از استانهای همجوار هم کمک گرفتهایم، چند شیفت کار انجام می دهند و به شکل مستمر و تیمی به نوبت به داخل معدن می روند.
وی گفت: سعی ما این است که تا ۲ ساعت آینده سه پیکر به زمین منتقل شود و برای هفت پیکر محبوس دیگر نیز تمام توان خود را می گذاریم که در ساعات آینده یا در نهایت فردا اتمام عملیات امداد و نجات را اعلام کنیم.
به گزارش ایرنا، حادثه انفجار معدن حوالی ساعت ۲۱ شنبهشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ به دلیل تصاعد آنی گاز متان در معدن زغالسنگ شرکت معدنجو روی داد که ۲ بلوک B و C تحت تاثیر قرار گرفتند و تعدادی از نیروها دچار حادثه و محبوس شدند.
با توجه به غلظت گاز متان در تونلها عملیات آواربرداری، تخلیه گاز، خارج کردن مصدومان و جانباختگان مرحله به مرحله پیش رفت و هشت گروه پنج نفره HSE از امدادگران تخصصی معادن زغالسنگ از زمان وقوع حادثه تاکنون مشغول امداد رسانی هستند.
بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تمامی افرادی که در معدن محبوس هستند به عنوان فوتی محسوب شده و حادثه انفجار معدن طبس تاکنون ۴۹ فوتی داشته است.
نظر شما