سمیرا خواجه روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: توسعه و مشارکت جوانان در تصمیمگیریها، تربیت و آموزش جوانان به منظور آماده ساختن آنان در انجام خدمات امدادی و عام المنفعه از اهداف تشکیل سازمان جوانان هلال احمر است.
وی افزود: این افراد با عضویت در کانونهای غنچههای هلال، دانشآموزی، دانشجویی، طلاب، جوانان و آزاد در بخشهای مختلف فرهنگی، ورزشی و غیره مشغول به فعالیت هستند.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان بیان کرد: تربیت و آموزش فعالیتهای امدادی و بشر دوستانه به جوانان از جمله وظایف سازمان هلال احمر است.
وی تاکید کرد: ترویج اخلاق، فرهنگ و ارزشهای بشردوستانه در جامعه، یکپارچه سازی روند بهرهگیری از مشارکتهای اجتماعی، کمک به ارتقای مسوولیت و نقش آفرینی اعضا، افزایش انگیزه و مشارکت در تصمیم سازی و توانمندسازی جوانان با استفاده از ابتکارات و ایدههای نو میتواند موجب توسعه کمی و کیفی در رشد نوجوانان و جوانان برای حضور در فعالیتهای بشردوستانه شود.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی زیاد (۱۱.۵ درصد گستره کشور) و موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی از جمله استانهایی است که احتمال وقوع چندین مخاطره طبیعی بطور همزمان در آن وجود دارد، در شمال این استان تندبادها و گرد و غبار شدید و خشکسالی، در مرکز سیل و زلزله و در جنوب نیز احتمال وقوع سونامی و دمای زیاد هوا بعضاً تا بیش از ۵۰ درجه و ریزش باران های فصلی و جاری شدن سیل های مقطعی وجود دارد.
هلال احمر سیستان و بلوچستان به عنوان یک سازمان غیرانتفاعی و عضوی از نهضت بین المللی «صلیب سرخ و هلال احمر» همواره در همه حوزههای بهداشت، درمان، توانبخشی، داوطلبان، امور جوانان، امداد و نجات در حوادث طبیعی و غیر طبیعی و غیره پیشتاز بوده است.
نظر شما