محمد فراتی یکشنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا با بیان اینکه این تعداد دستگاه در روستای روستای جسانیه بزرگ، مناطق شهرک دانشگاه، پردیس و آخر آسفالت اهواز کشف و ضبط شده است اظهار کرد: با تماس برخی شهروندان در زمینه بروز نوسان ولتاژ برق در این منطقه، با شناسایی محل و همکاری عوامل پلیس امنیت اقتصادی سه مزرعه کشف و مشکل نوسان برق برطرف شد.
فراتی افزود: شهروندان میتوانند برای اطلاع رسانی در خصوص ماینرهای غیرمجاز از طریق " اپلیکیشن برق من " ، " سامانه اینترنتی www.tavanir.org.ir/samaat و نیز با شماره گیری ۱۲۱ و ۱۵۲۱ برای ثبت گزارش برای معرفی اماکن غیرمجاز استخراج رمز ارز اقدام کنند.
وی با اشاره به صرفه جویی و مدیریت مصرف برق در کلانشهر اهواز ادامه داد: صنعت برق از جمله تولید، انتقال و توزیع بصورت شبانه روزی با هدف پایداری شبکه برق در تلاش است تا در فصل گرم شاهد قطع جریان برق نباشیم.
پول مجازی (بیتکوین) پیش از این با استفاده از رایانههای خانگی تولید میشد اما در سالهای اخیر دستگاههای مخصوص استخراج این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.
به گزارش ایرنا، از ابتدای امسال تا شهریور ماه تعداد ۲۲۵ دستگاه رمز ارز دیجیتال غیر مجاز در مناطق پنجگانه شرکت توزیع برق اهواز شامل شهرهای اهواز، کارون، حمیدیه و باوی کشف و جمعآوری شد.
نظر شما