به گزارش ایرنا، حاج علی محمدی پور سال ۱۳۳۸ در روستای دقوق آباد بخش نوق در ۷۵ کیلومتری شهر رفسنجان به دنیا آمد که با اوج گیری حرکت مردم در سال های ۵۵ و ۵۶ به مبارزان مسلمان پیوست و شهرهای استان خوزستان و کرمان خاطرات زیادی از فعالیت های وی در سال های انقلاب دارند.
شهید محمدی پور پس از انقلاب عازم کردستان و سپس جبهه های جنگ جنوب شد، از آن زمان تا آخر عمر همواره در جبهه بود و در تاریخ ۱۳۶۵/۱۰/۱۹ در حالی که فرمانده گردان ۴۱۲ لشکر ۴۱ ثارالله بود در منطقه شلمچه به شهادت رسید.
مرتضی جعفرپور دبیر علمی کنگره ملی شهید حاج علی محمدی پور روز دوشنبه در آیین افتتاحیه نخستین کنگره ملی شهید حاج علی محمدی پور در سالن شهید پرتوی دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان بیان کرد: در بین آثار رسیده از جمله ۱۲ مقاله علمی، ۱۳ شعر، ۶ داستان، چهار اثر هنری و یک کتاب قرار دارد.
وی اظهار داشت: علاقه مندان تا اول شهریور فرصت داشتند در باب محورهای نویسندگی، رسانه، هنر و پژوهش آثار خود را ارسال کنند که محورهای نویسندگی شامل کتاب، رمان، شعر و نمایشنامه، محور رسانه و هنر شامل پادکست، پوستر، فیلم کوتاه، نماهنگ و عکس و محور پژوهش هم شامل پایان نامه، مقاله و سایر آثار علمی بود.
دبیر علمی کنگره ملی شهید حاج علی محمدی پور تاکید کرد: با مکاتباتی که با موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) انجام شد، کنگره ملی شهید عارف حاج علی محمدی پور در سامانه جامع ثبت و اطلاع رسانی همایش های معتبر علمی نمایه شد.
وی افزود: در فرایند پذیرش آثار و پژوهش ها ۲۰ داور و متخصص با دبیرخانه همکاری فعالانه ای داشتند.
رضا رنجبرکریمی رییس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان نیز با بیان ابعاد اهمیت تبیین وقایع دوران دفاع مقدس به تشریح ویژگی های شهید محمدی پور پرداخت.
حجت الاسلام اصغر عسکری امام جمعه رفسنجان هم در این مراسم با اشاره به اینکه صحنه جنگ و دفاع مقدس صحنهای بود که مردان بزرگی از جمله حاج علی محمدی پور در آن تربیت شدند خاطرنشان کرد: در صحنه جنگ که یک دانشگاه بود مردانی تربیت شدند که همه واقعیتها را میدیدند.
دبیر اجرایی کنگره ملی شهید حاج علی محمدی پور هم اظهار داشت: پیشنهاد اولیه برگزاری این کنگره از ۲ سال گذشته مطرح و کمیته برگزاری این کنگره تشکیل شد.
مرکز شهرستان رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب شهر کرمان قرار دارد.
نظر شما