سیروس نوروزی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا هدف از اجرای این طرح را جمعآوری آمار دقیق جهت برنامهریزی بهتر برای زنبورستان ها برشمرد و افزود: مجری سرشماری زنبورستان ها کارشناسان جهاد کشاورزی هستند که با همکاری اتحادیه زنبورداران و تعاونی تولید، سرشماری را انجام می دهند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: طی مدت اجرای این طرح زنبورداران از جابجایی کندوها خودداری کنند و محل استقرار زنبورستان را به مراکز جهاد کشاورزی بدهند.
نوروزی همچنین با بیان اینکه زنبورداران آمار و اطلاعات دقیق تولید و اشتغال را به کارشناسان اعلام کنند، گفت: ملاک برنامهریزی برای ارائه خدمات به زنبورداران از جمله دفترچه الکترونیکی و سهمیه شکر آنها براساس آمار و نتایج این سرشماری برنامهریزی میشود.
وی یادآور شد: نیروی انتظامی نیز در مدت اجرای این طرح و در راستای سرشماری زنبورستان ها از جابجایی کندوها جلوگیری به عمل خواهد آورد.
نوروزی اظهار کرد: با اداره کل دامپزشکی هم هماهنگی شده تا در مدت سرشماری، گواهی حمل برای زنبورداران صادر نشود.
به گزارش ایرنا، براساس آمار سال ۱۴۰۲ استان کرمانشاه دارای سه هزار و ۸۵۲ زنبورستان، ۶۳۵ هزار کندو و میانگین هفت هزار تن تولید عسل سالانه است.
استان کرمانشاه پنجمین تولید کننده عسل کشور بوده و عسل تولیدی آن جزو محصولات صاحب برند است، بیشترین عسل تولیدی در استان در شهرستانهای کنگاور، صحنه، سنقروکلیایی و کرمانشاه تولید میشود.
نظر شما