۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۷:۴۱
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 85615464
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رئیس هیات کاراته کردستان: حامی مالی دائمی نداریم

سنندج- ایرنا- ورزش کاراته در کردستان پیشرفت بسیار خوبی داشته و ورزشکاران توانمندی در سطح ملی فعالیت دارند اما طبق گفته رئیس هیات کاراته استان، نبود حامی مالی دائمی، این رشته ورزشی را آزار می‌دهد.

به گزارش ایرنا، کاراته یکی از هنرهای رزمی است و مسابقات کاراته مدرن در ۲ بخش کومیته بخش مبارزه و کاتا و بخش اجرای فرم برگزار می‌شود.

کاراته یکی از ورزش های مهیج و مورد علاقه در کردستان است و در حال حاضر بیش از هفت هزار کاراته کا سازمان یافته در استان فعالیت دارند اما چالش هایی نیز از جمله در زمینه راه اندازی خانه های کاراته و حامی مالی دائمی وجود دارد.

برای اطلاع از جزئیات بیشتر با "مسعود الماسی" رئیس هیات کاراته کردستان، گفت وگویی انجام دادیم که مشروح آن در ادامه می آید.

ایرنا: از وضعیت کاراته استان و امکانات و زیرساخت ها بگویید.

الماسی: ما در بحث زیرساخت ها، هم از امکانات ورزش و جوانان و هم بخش خصوصی استفاده می کنیم که معمولا سالن هابی به شکل اجاره ای در استان مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع ظرفیت اصلی زیرساخت های کاراته مربوط به بخش خصوصی است ولی در شهرستان های کوچک، اداره ورزش و جوانان امکانات قابل توجهی در اختیار هیات ها گذاشته است. در مجموع وضعیت تاتامی و سالن ها و تعداد انها قابل توجه است و اتفاقات خوبی در ورزش کاراته افتاده است و استقبال بسیار مناسبی هم وجود دارد.

ایرنا: در حال حاضر هیات و کاراته استان با چه مشکلات و چالش هایی مواجه است؟

الماسی: در حال حاضر مهمترین چالش، راه‌اندازی خانه های کاراته است که خوشبختانه در بانه ظرفیت خوبی به وجود آمده که باید از خیرین این شهرستان و سایر مسئولان استفاده و کمک گرفته شود و بتوانیم آن را راه اندازی کنیم. در شهرستان قروه هم خانه کاراته هر چند نه به شکل استاندارد، به شکل موقت می شود راه اندازی کرد و امکانی برای هیات کاراته ایجاد شده که هرچه سریعتر مورد بهره برداری قرار گیرد.

در سنندج هنوز هیچ اقدامی در مورد خانه کاراته صورت نگرفته و باید آن را به صورت ویژه و باتوجه به تعداد بیمه شدگان پیگیری کنیم. در کامیاران هم خانه کاراته داریم که تجهیز شده و در حال استفاده است.

مهمترین چالش نبود حامی مالی جدی و دائمی برای هیات است که سال گذشته تلاش های زیادی صورت گرفت اما منتج به نتیجه نشد و با چندین حامی مالی مذاکره انجام شد که هنوز به نتیجه قطعی و مشخص نرسیده ایم و باید به صورت جدی پیگیری کرد.

ایرنا: طی ۲ سال گذشته از ریاست شما بر هیات، چه اقدامات مهمی انجام شده؟

الماسی: در ۲ سال گدشته به زعم خودم شفافیت مالی مهمترین اقدام انجام شده است؛ سعی کردیم هماهنگی بین کاراته آزاد و کنترلی را به شکل ۲ بازوی جدی کاراته مد نظر قرار دهیم و تبعیض های موجود را رفع کنیم؛ ضمن اینکه یکی از مهمترین اقدامات ما راه اندازی سایت هیات کاراته بود که فعال و در حال بروزرسانی است.

همچنین در حال پیگیری درگاه مالی از طریق سایت هستیم که مسابقات را به صورت مدرن برگزار کنیم و آمار شرکت کنندگان و باشگاه ها و مربیان را در قالب بانک اطلاعاتی تنظیم کنیم که می تواند در مدیریت مالی و اجرایی هیات کمک کننده باشد.

خوشبختانه در ۲ سال گذشته سعی کردیم مسابقات را ویدئو چک دار و جایزه دار کنیم که تجهیزات مورد نیاز ویدیو چک به صورت کامل برای ۲ تاتامی تهیه کردیم و مسابقات آینده همه به صورت ویدیوچک دار برگزار می شود که اقدامی موثر در ارتقای داوری و قضاوت خواهد بود و تنش را در مسابقات کاهش می دهد.

علاوه بر این به دنبال برگزاری مسابقات به صورت پرداخت جایزه بودیم که جایزه های خرد پرداخت کردیم و مسابقات با سطح کیفی بالا انجام شد.

در زمینه ارتقا کیفیت مسابقات تلاش زیادی کردیم و این اتفاق افتاده و تعداد کاراته کاهای اردونشین بسیار زیاد شده است‌ و حرف های زیادی برای گفتن داریم، همچنانکه امیر قوامی فیکس تیم ملی است.

رئیس هیات کاراته کردستان: حامی مالی دائمی نداریم

ایرنا: برنامه شما برای ارتقای کاراته کردستان در سال جاری چیست؟

الماسی: در سال جاری تلاش داریم سایت هیات کاراته را تقویت کنیم و علاوه بر آن به دنبال این هستیم درگاه سایت به صورت جدی فعال و مسابقات به صورت اتوماسیون برگزار کنیم.

همچنین در تلاش هستیم سقف و کف تعداد نفرات شرکت کننده را برای ارتقای کیفی مسابقات در نظر بگیریم. با جدیت خیلی زیاد اراده دستگاه های ذی ربط را برای حمایت در زمینه جذب حانی مالی دائمی هستیم. در همین زمینه با یکی از حامیان مالی شهرستان سنندج در حال رایزنی هستیم و با توجه به درایت وی، می توان این حامی مالی را جذب کرد.

ایرنا: در زمینه جذب حمایت بخش خصوصی یا واحدهای تولیدی بزرگ اقدامی انجام دادید؟

الماسی: هدف ما جذب حامی مالی و استفاده از حامیان مالی خرد و علاوه بر آن حامیان مالی مقطعی و قطعی است.

اما در واقع مهمترین حانی مالی هیات کاراته خانواده ها هستند که با علاقمندی زیاد سعی دارند به ما کمک کنند و این برای ما بسیار ارزشمند است و امیدواریم این مهم را تقویت کنیم.

ایرنا: حمایت اداره کل ورزش و جوانان یا سایر دستگاه ها چگونه بوده؟

الماسی: انتظار ما از دستگاه ورزش و جوانان بیشتر از حمایت هایی است که تاکنون کرده اما صمیمانه از حمایت آنان تشکر می کنم و به خوبی در بخش مالی و نسبی حمایت کردند و امیدواریم با حمایت ورزش وجوانان اسپانسر دائمی و موقتی را جذب و کاراته را تقویت کنیم.

اما حمایت از ورزش فقط وظیفه دستگاه ورزش و جوانان نیست و سایر دستگاه ها باید با مدیریت استاندار به صورت جدی به این اراده برسند که ورزش تفنن نیست بلکه ضرورت جامعه است و باید جدی تر در این زمینه کار کرد؛ چرا که اگر این اتفاق نیفتد نمی توانیم فعالیت های پیشگیرانه حوزه سلامت و آسیب های اجتماعی را انجام دهیم. مبارزه با مواد مخدر بدون حمایت ورزش عقیم خواهد بود و اراده دستگاه ها باید بر این روال قرار گبرد که ورزش مهم و حیاتی است.

ایرنا: چند کاراته کا سازمان یافته و بیمه شده در کردستان فعالیت دارند؟

الماسی: براساس گزارش هیات پزشکی و ورزشی استان، بیش از هفت هزار کاراته کا سازمان یافته و بیمه شده داریم که این رقم قابل ارتفا خواهد بود و هدف گداری ما افزایش این تعداد به ۱۰ هزار نفر است چون باور داریم تعداد کاراته کارهایی که بیمه نیستند بیش از ۱۰ هزار نفر است که ظرفیت خوبی برای افزایش تعداد بیمه شدگان کاراته در سال جاری و سال های آینده خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha